Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. juli 2013 kl 22.30 Hotellenes hemmeligheter

Minnenes hotell


Kjendiser tilbringer mye av sitt liv på reisefot. Ofte blir hotellene de bor på også stedene de skaper minner. Det er her de forelsker seg, gifter seg - og i noen tilfeller hvor de også går bort.

Richard E. Grant reiser rundt på verdens mest kjente hoteller for å finne ut hva som skjuler seg bak de glamorøse fasadene. I seriens andre program besøker han hotellrommene, restaurantene og barene hvor de rike og berømte har levd, forelsket seg og dødd.

Wilde, Piaf og Twain
Grant sjekker blant annet inn på Bastille’s L’Hotel i Paris, hvor Oscar Wilde tilbragte sine siste dager, og til New York’s Chelsea Hotel, hvor Edith Piaf og Mark Twain har vært blant stmgjestene.

Avslutningsvis tar Richard en romantisk tur til Dorchester i Londons Mayfair, hvor Britt Ekland deler sine mest intime minner om møtet med Peter Sellers i 1964, og hvordan de forelsket seg der.

Om programmet
Få en smak av utrolig luksus og skandaløse historier når skuespiller Richard E. Grant oppsøker verdens mest kjente hoteller.

På hoteller som Four Seasons i New York, Chateau Marmont i Los Angeles, George V i Paris og Savoy i London utforsker Grant hva som gjør hotellene så unike. Grant intervjuer noen av de største navnene i bransjen, og får innspill fra kjente forretningsmenn som Donald Trump.

Britisk reiseserie (2012)
Originaltittel: Hotel Secrets with Richard E. Grant (1:8)
Produsert av: Burning Bright Productions for Sky Atlantic
Distribuert av BBC Worldwide
Pressekontakt: Beatriz Rivera / 906 21 735
TV-seere bes å kontakte Publikumsservice / 815 65 900