Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 9. juli 2008 kl 23.15 Hva skjedde med Diane?

Lik savnet

Hva skjedde med Diane?: Mike Walker (David Hayman) og Roisin Connor (Victoria Smurfit) er nødt til å samarbeide for å løse en mulig drapssak.
 Foto: Lynda La Plante Productions
Hva skjedde med Diane?: Mike Walker (David Hayman) og Roisin Connor (Victoria Smurfit) er nødt til å samarbeide for å løse en mulig drapssak. Foto: Lynda La Plante Productions
Mike Walker (David Hayman) og Roisin Connor (Victoria Smurfit) er nødt til å samarbeide for å løse en mulig drapssak. (Foto: Lynda La Plante Productions)
En avreven kvinnehånd og en forsvunnet hustru er ingrediensene i den britiske krimserien i tre deler. Politibetjent Mike Walker og hans tidligere kollega, politietterforsker Roisin Connor mangler kun en viktig brikke – liket.


I rekken av krimserier fra Lynda La Plantes produksjonsselskap kommer den syvende historien om politietterforsker Mike Walker (David Hayman).
Han er tilbake på jobb etter en mordanklage, og forvist til å lede en lokal politistasjon i Richmond. En forsvinningssak setter ham i kontakt med ekskollega Roisin Connor (Victoria Smurfit). Connor etterforsker en mulig drapssak etter at det er funnet en ille tilredt kvinnehånd i Themsen.

Møtet mellom de to tidligere kollegene er alt annet enn hjertelig. Roisin Connor er en karrierebevisst politietterforsker som har jobbet seg mot toppen. Hun vet også alt om Mike Connors noe tvilsomme fortid. Da deres respektive saker ser ut til å ha en ukjent fellesnevner, må de likevel forsøke å samarbeide.

Skremmende jakt
Mike Walker er under sterkt press fra Judge og Lady Winfield. Deres datter, Diane, er forsvunnet etter en ekteskapelig krangel med sin ektemann. Problemet er bare at det ikke finnes noen spor etter henne.

Ettersom Walker graver dypere ned i materien, finner han informasjon som sammenfaller med Connors sak. Til sammen har de trolig en drapsmann som kan ha iscenesatt det perfekte mordet. Det eneste de ikke har er et lik..

Connor og Walker står steilt mot hverandre for å avsløre sannheten i en sak som handler vel så mye om prestisje som å finne løsningen. Men det de etter hvert aner konturene av, er en historie så fryktinngytende at saken kanskje aldri vil finne veien til domstolene.

Serien ser sendt tidligere.

Britisk dramaserie (2003)
Originaltittel: Trial & Retribution, Suspicion
Produsert av: Lynda La Plante
Med: Victoria Smurfit, David Hayman, Ben Cross, Charles Dance, Amanda Boxer, Neve McIntosh, Jean Boht, Gemma Jones, Jim Carter og Sara Kestelman.
Pressekontakt: Hans T. Wiig, tlf. 23 04 96 23/930 96 112
TV-seere bes kontakte Publikumservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no