Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 28. mai 1999 kl 20.10 Raw FM

Raw FM (t)


NRK2 fredag 28. mai kl 20.10
Raw FM (1:13)

Radioserie for ungdom

Denne australske dramaserien i 13 deler handler om ungdom som driver en radiostasjon. De har et budskap å komme med - og de er ikke redde for å gi uttrykk for meningene sine.
Holdningene deres passer sammen med cutting edge-musikken de spiller, og etter bare kort tid på lufta, opplever de en formidabel suksess.
\"Raw FM\" sender ikke bare musikk, de har i høy grad noe å si, som gjør at hele byen skrur til de finner stasjonen.

Noe nytt og positivt
Lytterne erfarer at \"Raw FM\" er energisk, positivt og ekte. Ungdommene som driver stasjonen oppdager på sin side både suksess og makt, og at livet har mange og kompliserte sider.
\"Raw FM\" handler om ungdom som vil ha noe å si, finne fast grunn under føttene og utforske hvem de egentlig er. \"Raw FM\" puster nytt liv inn i en konvensjonell verden.

Hovedpersonene
Granger Hutton er 25 år, president og presentatør. Han har stor suksess som DJ, en vakker venninne og gode lyttertall. Hva mer kan han forlange - bortsett kanskje fra litt mening med det hele?
Robert Anderson er også 25 år og komponerer cutting edge dansemusikk. Han kjenner Granger fra cricket-laget. Foreldrene hans er skilt. Faren er en egosentrisk forretningmann og moren driver et kunstgalleri.
Zelda Lee er 19 år og er glødende opptatt av musikk. Hun elsker alle former for musikk og hun har en spesiell lidenskap for radiokommunikasjon, kanskje fordi hun er blind....
Zelda gir \"Raw FM\" et motto: Det er ikke bare blinde mennesker som trenger å bli hørt - det gjør ungdom også.

Første episode
De tre vennene Granger, Robert og Zelda planlegger å starte en ungdomsradio sammen da Jayse, en fjern bekjent av Zelda, kjører seg i hjel på Grangers motorsykkel.
Både vennskapet og planene blir satt på harde prøver da de underligste grupper ungdom dukker opp. De vil gjerne være disc jockey, men helst ikke jobbe. De vil vekk fra foreldrene, kjedsomheten og arbeidsløsheten.

NRK2 fredag kl 20.10
Tidligere sendt 10.5.98

Bilde via Scanpix/Internett)
Granger (Dominic Purcell), Robert (Matthew Dyktynski) og Zelda (Nadine Garner).
Produsert av the Australian Brodcasting Corporation og Generation Films, med hjelp av Film Victoria

Australsk dramaserie for ungdom
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83