Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 11. april 2002 kl 22.00 Autofil

Med motorsykler på tapetet

Jan Erik Larssen og Phanter brannbil. (Foto: Bjørnar Fjeldvær)
Jan Erik Larssen og Phanter brannbil. (Foto: Bjørnar Fjeldvær)
I kveld skal det handle om motorsykler når Jan Erik Larssen ønsker velkommen til sjette program av totalt åtte i denne runden av ”Autofil”.

MC og store motorer, fart og spenning er hovedtema i kveldens program. Syklene som skal testes, er en Suzuki Hayabusa, en BMW R1100 GS og en HD Haritage Softtail.

- Dette er de tre verste og største syklene fra tre forskjellige klasser. Det var utrolig morsomt å teste hva de står for, sier Jan Erik Larssen.

I tillegg skal Larssen ta en nærmere titt på båter igjen. Det dreier seg om tre små joller for barna… Hva nå enn motoreksperten legger i det!

Det blir også tid til en titt på Skoda RS, og det skal handle om en meget spesiell brannbil. - Phanter er definitivt Europas råeste brannbil. Vi har tatt med oss bilen til Gardermoen og skal teste hva den er god for under mange forskjellige forhold. Garantert en stor motoropplevelse, sier programlederen.

Det betyr at alle motorinteresserte og alle andre bør benke seg foran TV-skjermen i kveld til nok en fartsfylt halvtime.

NRK Underholdning
Egenprodusert motorprogram
Programleder: Jan Erik Larssen
Prosjektleder: Øyvind Lund
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilder
Jan Erik Larssen og Phanter brannbil. (Foto: Bjørnar Fjeldvær)