Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 15. mars 2004 kl 22.30 Store Studio

Palace of Pleasure i Store Studio


Anne Lindmo og Per Sundnes ser det som sin plikt å servere det norske folk god musikk. I kveld står Palace of Pleasure på scenen. I tillegg får de besøk av Norges nye operastjerne Johannes Weisser.

Palace of Pleasure er aktuelle med den nye plata "The World Next Door". Gruppa er kjent for sin funky dub-musikk, men har med sitt nye album blitt mer poppa enn tidligere.

Norges nye operastjerne
Sangeren Johannes Weisser er 23 år gammel og hadde sin suksessdebut i Den Norske Opera for noen uker siden. Der gjorde han ære på rollen som en forsmådd bonde i "Don Giovanni".

Rett etter videregående søkte Weisser seg til konservatoriet i København, som er den mest prestisjetunge operautdannelsen i Norden. Nå er han i Store Studio for å fortelle hvorfor en ung mann fra Bærum elsker opera og tyske lieder.

Om Store Studio
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i vår vil Store Studio sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer om Store Studio