Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 27. september 2005 kl 22.10 Usett: Singelklubben

Mistrøstig gutteklubb

Dette er Singelklubben. Øverst til venstre, og med klokka: Jesper Lind, Vidar Magnussen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim. (Foto: NRK)
Dette er Singelklubben. Øverst til venstre, og med klokka: Jesper Lind, Vidar Magnussen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim. (Foto: NRK)
Steinar, Bjarte, Jesper og Vidar liker både damer og musikk. De har lite av førstnevnte, og mye av sistnevnte. Derfor starter de Singelklubben, en klubb der de single guttene møtes for å spille singler og prate om damer. Men de er ikke helt ærlige, verken mot seg selv eller hverandre.

Bjarte og Steinar jobber på Markeds- og Mediainstituttet (MMI), der Steinar er såkalt "supervisor", og dermed Bjartes sjef. Steinar benytter posisjonen til å herse med Bjarte. Privat er de mer likestilte, og på kjærlighetsfronten er de i samme båt.

Bjarte forsøker å komme over sin atskillig eldre lærerinne fra yrkeskolen, mens Steinar sliter med et litt mer pikant problem i de nedre regioner. De to vennene Jesper og Vidar sliter også med å etablere seriøse forhold til det annet kjønn.

I Singelklubben finner de fire vennene felles trøst. Her er agendaen tredelt: øldrikking, avspilling av vinylsingler og samtaler om singeltilværelsens velsignelse. Dessverre er ikke de fire vennene helt ærlige med hverandre, og den ene løgnen tar den andre.

Om serien
"Usett" er NRK2 s flate for ny, eksperimentell humor og underholdning.

"Singelklubben" er en svart humorserie, på mange måter guttas svar på "Sex og singelliv". Imidlertid er Manolo Blahnik-sko byttet ut med slitte parkaser, lunken flaskeøl erstatter paraplydrinkene og MMI er nok et mer hverdagslig bakteppe enn designbutikkene på Park Avenue.


Egenprodusert humorserie fra NRK Underholdning (2005)
Prosjektleder: Christina Rezk Resar, tlf 23 04 26 21/99 50 49 77
Regi: Geir Henning Hopland, tlf 93 20 50 34
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup, tlf 23 04 77 51/92 01 55 79