Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 9. mai 2013 kl 20.50 Chicago Fire

Brann ute av kontroll


En boligblokk står i full fyr. Brannen kommer ut av kontroll og krever mye av mannskapene.

Casey gjør alt han kan med fare for eget liv, uten å nøle. Hva får det å si for konflikten mellom Casey og Voight? Og kommer Dawson til å bli stengt ute fra jobben?

Om serien
I NBC-serien Chicago Fire følger vi livene, både på jobb og privat, til brannmennene på stasjon 51 i Chicagos brannvesen.

En tragedie rammer stasjon 51 i første episode av serien. En av kollegene er omkommet, og mange er urolige etter hendelsen. Matthew Casey (spilt av Jesse Spencer) som er sjef på bilen, ryker i tottene på Kelly Severide (Taylor Kinney) i redningsgruppen. Begge legger skylden på den andre for det som skjedde. Og på det personlige plan, føler Casey at han er skyld i at forholdet til forloveden er brutt.

Vi møter også bataljonssjefen Wallace Boden (Eamonn Walker), som står overfor store personlige valg, Gabriela Dawson (Monica Raymund) og Leslie Shay (Lauren German) som sammen møter store utfordringer igjennom sitt yrke som ambulansepersonale, og den pensjonerte brannmannen, Christopher Herrmann (David Eigenberg).

Amerikansk serie (2012)
Produsert av NBC
Med: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, David Eigenberg, Lauren German og Eamonn Walker m.fl.
Pressekontakt: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900