Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 26. august 2010 kl 21.35 Dawn Porter - blir geisha

Geishaenes mystiske verden


I kveld lærer Dawn hvordan stå til tjeneste for menn – som geisha. Hun blir trent opp av en velrenommert dame i Japans berømte Kyoto-distrikt.

Før hun får slippe ordentlig til, får Dawn prøve seg blant de mindre profesjonelle geishaene utenfor Kyoto-distriktet. Hun gjennomgår også en ekstrem fysisk forandring og må takle en rekke slitsomme utfordringer.

Så er hun klar for topp-klientene i selve Kyoto. Nå er det om å gjøre og ikke sette geisha-trenerne i forlegenhet!

I løpet av programmet kommer det frem noen opphissende myter om geishaene, men også noen overraskende sannheter om denne mystiske verden.

Om serien
Reporter Dawn Porter (29) er blitt en berømt TV-personlighet i Storbritannia, kjent for å være jenta som er villig til å prøve ut det meste. I mange år har hun vært lykkelig som single, nå begynner hun å lure på men om den perfekte mannen for henne eksisterer. Og hvordan finner andre kvinner kjærligheten?

Dawn legger ut på en reise verden rundt for å studere andre kvinners valg av ledsager. Gjennom fire episoder utforsker hun de mer eller mindre ekstreme måtene noen kvinner finner kjærligheten med menn på. Hva er prisen man må betale? Er de lykkelige? Og vil Dawn lære noe om hvordan hun ønsker å leve sitt eget liv?

Hun er innom alt fra polygami til polyamori, til postordrebruder og geishaer.

Sendt tidligere.


Britisk dokumentarserie
Originaltittel: Dawn Porter: Extreme Wife: Geisha Girl
Produksjonsselskap: ITV
Programleder: Dawn Porter
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice info@nrk.no, tlf 815 65 900