Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 27. februar 2004 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Stjernespekket sesongavslutning

Kveldens musikalske gjester er Tor Endresen, Anne Judith Wik, Julie Dahle Aagård og Espen Grjotheim. Bakerst programleder Ivar Dyrhaug. (NRK-foto: Ole Kaland)
Kveldens musikalske gjester er Tor Endresen, Anne Judith Wik, Julie Dahle Aagård og Espen Grjotheim. Bakerst programleder Ivar Dyrhaug. (NRK-foto: Ole Kaland)
I sesongens siste "Beat for beat" byr Ivar Dyrhaug på artister for en hver smak. I kveld kommer Espen Grjotheim fra "Idol" og "Fame", Julie Dahle Aagård kjent fra "Kjempesjansen", Anne Judith Wik fra Soda og Tor Endresen.

Med stor suksess både med "I blanke messingen" og "Fame" har Espen Grjotheim sluppet å være kjent som Idol-Espen. 30. januar hadde "La Cage aux Folles" premiere på Oslo Nye Teater, og igjen var terningene snille.

Espen er i kveld på lag med Julie Dahle Aagård som var en av finalistene under "Kjempesjansen". Julie sang under åpningsseremonien under ski-VM i Trondheim og er utdannet sangpedagog.

Anne Judith Wik hadde for noen år siden stor suksess som vokalist i Soda. Nå jobber hun med en soloplate og er ute med EP-en "Bar sofa".

I kveld står hun på scenen sammen med Tor Endresen. Med Lollipop og uttallige Grand Prix-opptredener på samvittigheten er det mange som setter Endresen i bås. I "Beat for beat" har en av Norges mest folkekjære artister sjansen til å vise at han også behersker andre genre.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I høst hadde serien et snitt på over 1 100 000 seere med en markedsandel på over 70 prosent. Dette er niende sesong for den populære musikkonkurransen.

Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder og pianistene Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve slutter aldri å imponere.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer