Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 26. januar 2004 kl 22.30 Store Studio

Anne hos Anne

I kveld får Anne Lindmo besøk av navnesøster Anne Hvidtsten.
I kveld får Anne Lindmo besøk av navnesøster Anne Hvidtsten.
Hun har blitt spilt mye på radio, og i kveld får seerne møte platedebutant Anne Hvidtsten live hos Anne Lindmo i "Store Studio". I tillegg kommer bakermester Harepus, bedre kjent som Jon Øigarden.

Anne Hvidtsten (22) er fra Fonnes i Nordhordland. Der stod valget mellom to ting, som så ofte på norske småsteder, fotball eller musikk. Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes er glad for at Anne forkastet fotballen og gikk for musikken. I februar kommer debutalbumet, og i kveld får du en smakebit i "Store Studio".

Alle store norske skuespillere har en gang stått på scenen som mus, ugle eller nissebarn. Det skjer en gang i året på alle teatre med respekt for seg selv. På Nationaltheatret går akkurat nå Hakkebakkeskogen for fulle hus. Skuespiller Jon Øigarden har de siste årene spilt i stykker av blant andre Tsjekhov og Arthur Miller, nå er han bakermester Harepus. Han kommer til "Store Studio" for å dele harepus-erfaringer med seerne.

Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i vår vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Les mer