Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 29. september 2013 kl 21.35 Nytt liv i East End

Forfølgelser


Cynthia må gi daglige insulinsprøyter til en ufordragelig og bøllete diabetiker. Samtidig prøver hun å få hans kuede kone, Annie, til å finne en ny kurs.

Når Annie får besøk av sin elskede sønn, samtidig som Cynthia støtter henne moralsk, ser det ut til at hun greier å samle nok mot til å forandre livet sitt.

Jennys blir på sin side vitne til forfølgelse av en annen art. Hun pleier en gravid, farget kvinne som utsettes for sterke rasefordommer av sine naboer.

På Nonnatus er gleden stor over at sommerfesten ble en så stor suksess. Nå har de nemlig råd til å kjøpe en scooter slik at de kan gjøre rundene sine mer effektive.

Om serien
"Nytt liv i East End" er en beretning om den unge jordmoren Jenny Lee og hennes liv på Londons østkant i 50-årene. Serien er basert på Jennifer Worths bestselgende memoarer. Det er en underholdende skildring av fødsel, liv, død og et samfunn på terskelen til store sosiale omveltninger.

Premieren på "Nytt liv i East End" i januar 2012 ble sett av over 10 millioner britiske seere. Det er den mest sette dramaserien på BBC siden de nye seermålingene begynte i 2001. Sesong 2 startet på BBC1 i januar 2013.

Britisk dramaserie (2013)
Originaltittel: Call the midwife (sesong 2, episode 6)
Produsert av BBC
Med: Jessica Raine, Jenny Agutter, Pam Ferris, Miranda Hart, m.fl.
Pressekontakt: Beatriz Rivera / 906 21 735
TV-seere bes kontakte Publikumsservice / 815 65 900