Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 15. april 2003 kl 20.30 Koht vs. J-Diva

Ny audiens hos J-Diva

Gry Jannicke får en telefon fra et engelsk boyband som liker låten
Gry Jannicke får en telefon fra et engelsk boyband som liker låten "Freak" (Foto: Dropout)
Christine Koht er tilbake hos Gry Jannicke Jarlum alias J-Diva i huset på Nordstrand. Kollektivet har igjen brettet opp ermene for å relansere J-Diva, og huset får en ny beboer: Gry Jannickes mor.

Det er klart for fire nye episoder av serien "Koht vs. J-Diva". I første del blir vi blant annet med Gry Jannicke på konsert med Jens Pikenes på Rockefeller. Tradisjonen tro vrikket Penthouse Playboys julen inn for åttende gang i fjor, og denne gang var J-Diva gjesteartist.

Det ser også ut til at det endelig skal løsne for det lenge planlagte comebacket til J-Diva. Hun får en telefon fra England, der et boyband ønsker å kjøpe rettighetene til låta "Freak".

Om "Koht vs. J-Diva"
Gry Jannicke Jarlum, som i 1981 var på topp med sangen "Svake mennesker", bor i kollektiv sammen med fem andre i Oslo. De har særlig to ting felles; troen på det utenomjordiske og Jannickes musikk. Sammen driver de plateselskapet J-Diva Records.

NRKs Christine Koht har laget hva hun selv definerer som en reality-fantasyserie fra kollektivet. Med åpne øyne følger hun en av Norges mest kontroversielle artister og hennes hjelpere i arbeidet rundt lanseringen av "The Motherfucking Diva Queen".

Produsert for NRK av Dropout Productions
Kontaktperson: Birgitte Bruusgaard, tlf 22 98 39 30 birgitte@dropout.no
Prosjektleder: Line Hødnebø
Programleder Christine Koht
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96