Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 28. mars 1999 kl 20.15 Offshore

Offshore (ttv)


NRK1 søndag 28. mars kl 20.15
Offshore (77)

Frykter dykkerskader

Familien Bjerke er nå alvorlig bekymret for Frank. Det er helt åpenbart at han er unormalt hissig og har store konsentrasjonsproblemer. Berit er redd for at han lider av senskader etter dykkerkarrieren i Nordsjøen.
Selv vil Frank overhodet ikke høre snakk om at han har fått noen helseskader av dykkingen. Han mener problemene kommer av at han mangler en jobb å gå til.
På Huldra er stemningen preget av at det er Bobs siste arbeidsdag. Åsa organiserer en overraskelsesfest for ham, og alle holder planen så hemmelig at Bob begynner å tro at ingen bryr seg om at han skal slutte.
I administrasjonen til NorWestOil får Hroar Torgersen endelig nye arbeidsoppgaver av Inger Porsum. Men det er ikke akkurat drømmejobben han blir satt til å gjøre...

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin sjette sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. I august i fjor ble \"Offshore\" tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad-leserne.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
I noen av rollene: Finn Schau, Mia Gundersen, Kalle Øby, Helga Mjeldheim, Frank Iversen, Anne Krigsvoll, Frank Krog, Rut Tellefsen, Anders Dahlberg, Wenche Kvamme, Suzanne Paalgard, Jarl Goli, Martine Karlsen, Håvard Bakke, Kristoffer Joner, Christoffer Staib og Örjan Landström.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.
NRK1 søndag kl 20.15
Reprise onsdag kl 23.15

Bilde
Berit (Anne Krigsvoll) frykter at Frank (Frank Iversen) lider av senskader etter dykkerkarrieren.
(NRK-foto: Anne Liv Ekroll)

Egenprodusert dramaserie
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen, tlf 23 04 91 64
Manusforfatter ep. 76 - 78: Peder Udnæs
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Regi ep. 76 - 78: Christian Brym
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51