Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 11. august 2012 kl 19.30 Boeing, boeing

Høytflyvende moro


I kveld er det duket for en ellevill farse fra den tiden flyene stadig gikk fortere. Her møter vi flyvertinnene Ane Dahl Torp, Line Verndal og Hilde Lyrån. De er alle involvert i et intrikat forhold til arkitekten Christian Skolmen.

Verken Lufthansaflyvertinnen (Ane Dahl Torp), damen fra Continental (Line Verndal) eller hun fra Air France (Hilde Lyrån) er klar over at deres forlovede også er forlovet med alle de andre.

Arkitekten har en lekker leilighet på Aker Brygge. Og opplegget hans synes feilfritt og perfekt. Han har rett og slett lagt opp livet sitt etter rutetabellene til flyselskapene. Når flyvertinne nummer én er ute, er den andre hos arkitekten. Og når den andre skal ut og fly, kommer den tredje.

Men så begynner det å skje ting. Han får uventet besøk av en gammel kamerat som likså godt flytter inn. Så blir det tåke og forsinkelser i flytrafikken, og dermed er forviklingen i gang…

Kjersti Holmen er fantastisk i rollen som hushjelpen Edna som har ansvaret for å passe litt på disse forlovedene til arkitekten – og hun får mer å styre med når barndomskompisen til arkitekten, eminent spilt av Ingar Helge Gimle, dukker opp på arenaen.

"Boeing boeing" tatt opp på Parkteateret i Moss.

Forestillingen er bearbeidet og instruert av Per Olav Sørensen.

Sendt tidligere.


NRK Underholdning
Transmisjon
Prosjektleder,NRK: Roald Øyen
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no