Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 25. juni 2003 kl 22.15 Hotellet

Julie er bekymret

Julie (Trine Appel) er bekymret for sin mor og oppsøker en gammel skolekamerat som er psykolog for å få et godt råd (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/ DR TV2)
Julie (Trine Appel) er bekymret for sin mor og oppsøker en gammel skolekamerat som er psykolog for å få et godt råd (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/ DR TV2)
Julie oppsøker en gammel skolekamerat som nå er psykolog, mens Nikolaj har sykmeldt seg etter at jobben på havnen gikk galt.

Julie er urolig for sin mor, som etter hvert oppfører seg som om mannen, Erik, fortsatt er i live.

Victor er et uromoment i Nikolajs, særlig nå etter at jobben på havnen ble mislykket. Men den frynsete vennen er ikke lett å bli kvitt.

Om serien
"Hotellet" har hatt stor suksess i Danmark, og nå får også NRKs seere gleden av denne danske dramaserien som foregår på Hotel Faber, et eksklusivt hotell i en større dansk provinsby.

Vi møter hotellets eiere, Alice og Erik Faber (som begår selvmord i første episode), deres tre voksne barn, Adam, Julie og Nikolaj, og de ansatte: resepsjonistene Maria og Louise, kjøkkensjefen Lasse, kokken Jimmy, servitøren Anette, stuepiken Aminah og vaktmesteren John. Hvert avsnitt er historier om hotellets folk, gjester eller andre med forbindelse til hotellet.

Hotel Faber, som har vært i familiens eie gjennom generasjoner, er bygget på ruinene etter et gammel kloster. Det er et mystisk hotell, som reagerer på forskjellig vis hvis noen truer det eller familien Faber.

Medvirkende:
Alice Faber: Kirsten Olesen
Erik Faber: Peter Schrøder
Adam Faber: Martin Hestbæk
Julie Faber: Trine Appel
Nikolaj Faber: Paw Henriksen
Maria Faber: Anne-Grethe Bjarup Riis
Victor: Sigurd-Emil E. Roldborg
Ellers medvirker: Bjarne Henriksen, Baard Owe, Sarah Boberg, Søren Byder, Lene Maria Christensen, Jamilie Massalkhi Rudolf og Claus Bue

Dansk dramaserie
Regi: Morten Arnfred og Morten Giese
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83