Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 25. april 2013 kl 19.45 Kjærlighetens laboratorium

Baby – en trussel for kjærlighetslivet?


Det er mange faktorer som påvirker kjærlighetslivet vårt. Å få barn er en av dem. Hva skjer egentlig med kjærligheten når man går fra å være to til tre? Og hva skjer med sexlivet?

I dagens episode tester Thomas Breinholt hvordan et par reagerer når de plutselig skal ta seg av en baby. Styrker det forholdet, eller blir kjærligheten skadelidende?

Om serien
Vi vokser opp med eventyrene om prinsen på den hvite hesten og drømmen om den eneste ene, men i virkelighetens verden er det langt fra sannheten. Nesten halvparten av alle ekteskap ender i skilsmisse, og stadig flere av oss lever alene. Finnes det noen god grunn til å satse på et livslangt forhold,når seksuelle og romantiske høydepunkt blir sjeldnere og hverdagen tar over?

Kjærlighetens labratorium er en serie på 7 episoder, som undersøker den fantastiske, forunderlige og til tider håpløst vanskelige kjærligheten – fra et vitenskapelig perspektiv.

Programleder Thomas Breinholt går på oppdagelsesferd i alle de avgjørende fasene av kjærlighetslivet, og presenterer oss for fasinerende, overraskende og til tider sjokkerende viten.

Dansk dokumentarserie i 7 episoder
Originaltittel: Kærlighedens Laboratorium
Produsert av: Danmarks Radio, DR (2012)
Programleder: Thomas Breinholt
Presseansvarlig: Camilla Sand, 90069807/23047236
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice, 815 65 900