Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 13. januar 2002 kl 21.40 Norge i dag søndag

Nytt program med blikk på uken som gikk

Halvor Folgerø er programleder. (Foto: Tor Iversen)
Halvor Folgerø er programleder. (Foto: Tor Iversen)
Fra i kveld og hver søndag fremover gir ”Norge i dag SØNDAG” deg høydepunkter og reportasjer fra hele Norge. Programserien er et helgebilag, et blikk på uken som gikk med hovedvekt på kultur i ordets videste forstand.

I ”Norge i dag SØNDAG” får du gode reportasjer fra hele landet. Her er plass for musikk og forestillinger av alle slag, festivaler og utstillinger og berømte kunstnere på besøk i hjembygda.

Men ”Norge i dag SØNDAG” kan også vise det oppsiktsvekkende arkeologiske funnet i Finnmark, navnestriden som går hett for seg i Oppland, motepresset i snowboardmiljøet i Telemark eller nye mattrender på bryggerestaurantene i Vestfold.

Utvalg fra hele landet
Programserien har samme opphav som ”Norge i dag” på hverdagene: Gode reportasjer fra alle NRKs distriktssendinger for fjernsyn. Vår filosofi er at det produseres mengder av gode reportasjer som sendes i Østnytt, Nordnytt eller Vestlandsrevyen,- men som også har stor interesse for seere i Stavanger, Trondheim og Vestfold.

Programlederen
Halvor Folgerø er journalist og musiker. Han kommer fra Stord i Hordaland, men bor i Bergen. De siste månedene har Folgerø vært å se som programleder for ”Norge i dag” fra mandag til torsdag, men nå får han ansvar for SØNDAGs-utgaven.

Halvor Folgerø har vært ansatt i NRK siden 1991 som nyhets- og kulturjournalist. Han var programleder for fjernsynsprogrammene ”Halvbror til reven” og ”Fot” på NRK2. På NRK1 har han i tillegg til å presentere ”Norge i dag” vært programleder i Vestlandsrevyen, NRKs distriktssending for Hordaland og Sogn og Fjordane.

NRK Hordaland
Program Riks Bergen
Programleder: Halvor Folgerø
Redaksjonsleder: Anne Marie Kvassheim, tlf 55 27 57 12
Kontaktperson ekstern info: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36

Bilde
Halvor Folgerø er programleder for ”Norge i dag SØNDAG” (Foto: Tor Iversen)