Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 26. juli 2003 kl 19.40 Hvilket liv!

Auto Erotica

Susan (Zoë Wanamaker) ser for seg en romantisk weekend i Dorset, men Ben (Robert Lindsay) har andre planer... (Foto: BBC)
Susan (Zoë Wanamaker) ser for seg en romantisk weekend i Dorset, men Ben (Robert Lindsay) har andre planer... (Foto: BBC)
Etter en runde med poker kommer Nick hjem med en bil, et kjøretøy Nick ser på som rent skrap. Ben derimot ser på bilen som en mulighet til å gjenoppleve ungdommen.

Susans plan om en romantisk weekend i Dorset for å feire deres 26-årige ekteskap kommer imidlertid i veien for hans ønske om å sette i stand bilen.

Men skulle Bens mekaniske ferdigheter stå i stil med hans optimisme, er det ingenting i veien for å kombinere de to planene…

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael, står prøvelsene i kø hjemme hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk på NRK1 også i fjor sommer, og fortsetter nå med nye episoder.

Britisk situasjonskomedie, serie 3
Originaltittel: "My Family"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey og Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83