Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. august 2007 kl 23.15 Hotell Babylon

Rebecca i ekteskapets hage

Hotellsjef Rebecca Mitchell (Tamzin Outhwaite) slår pjaltene sammen med sin mann igjen. (Foto: BBC Worldwide)
Hotellsjef Rebecca Mitchell (Tamzin Outhwaite) slår pjaltene sammen med sin mann igjen. (Foto: BBC Worldwide)
Rebecca har slått pjaltene sammen igjen med sin fraseparerte mann og dukker opp på jobben i uvanlig godt humør.

Som hotellsjef ga Rebecca all sin oppmerksomhet til arbeidet, og ekteskapet gikk fløyten. Hun har alltid vært flink med gjestene, men har aldri klart å kommunisere med staben uten å bjeffe på dem.

Men Rebecca har ikke gitt opp karrièren, det dreier seg heller om at staben nå opplever at hun ser på dem mer som mennesker enn som et nummer.

Nestsjef Charlie blir likevel sterkt foruroliget av forvandlingen som plutselig har skjedd med Rebecca.

Menneskene i kjelleren
Ukens episode tar oss også med under gulvet, det vil si ned dit oldfruen, kjellermesteren og de andre holder til. Dette er en verden hotellgjestene sjelden blir innviet i, for her jobber alle innvandrerne som får hjulene til å gå rundt. Jackie, oldfruen, kommer i en lei klemme da hotellet får besøk av immigrasjonsmyndighetene.

Charlie får en henvendelse fra en kvinnelig gjest om å dekke over en kjærlighetsaffære hun har hatt gående på hotellet. Rebecca setter makt bak da hun ber ham la være. Rebecca antyder at hun har fått tak i detaljene om Charlies fortid som underslager.

Charlie velger ikke å høre på henne…

Mer om serien
Vi stiger inn et av Londons fasjonable hoteller i dramaserien "Hotel Babylon". Det har fem blanke stjerner i logoen, gjestene er mer falmet. I en forførende og sexy hotellverden skapes drama og intriger – eller løses opp – for den rette slant penger. Dette er en verden av vellevnet og overflod der du kan være den du har lyst til, for en
natt eller flere.

Tamzin Outhwaite (kjent fra rollen som Melanie i "Østkantfolk") spiller hotellsjef Rebecca Mitchell. Hun har Max Beesley ved sin side som nestsjef Charlie, Emma Pierson i rollen som Anna i resepsjonen og Dexter Fletcher som dørvakten Tony.

I tillegg kommer pikkoloen, portieren, værelsespiken og garderobieren. Alle med en framstikkende hånd, for her kan det meste ordnes for penger.

Glamour, glatte fjes, glitrende krystallkroner – "Hotel Babylon" er et dypdykk inn i en frenetisk, non-stop-verden. Fra den diskrete nattportieren til den utsvevende bartenderen, her har alle sin historie.

Serien bygger på forfatteren Imogen Edwards-Jones bestseller-roman med samme tittel.

Britisk dramaserie (2006)
Originaltittel: Hotel Babylon, serie 1
Produsert av: BBC Worldwide
I rollene: Tamzin Outhwaite (Rebecca Mitchell), Emma Pierson (Anna Thornton-Wilton), Dexter Fletcher (Tony Casemore), Max Beesley (Charlie Edwards) og Natalie Mendoza (Jackie Clunes)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Les mer