Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 8. juni 2004 kl 19.55 Båtliv

Den lange ventetiden

Ragnar er helgepappa for sønnen Nicolai. Snart kommer kanskje Linda for å bo hos dem i Norge. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Ragnar er helgepappa for sønnen Nicolai. Snart kommer kanskje Linda for å bo hos dem i Norge. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Det er ikke bare bare å gifte seg med en person fra et annet land. Ragnar venter fortsatt utålmodig på at Linda skal få flytte til Norge. I dag får han en viktig telefon.

Linda sitter utålmodig i Ghana og venter på klarsignal fra ektemannen Ragnar. Hjemme i Norge sitter Ragnar og venter minst like utålmodig på svar fra Utlendingsdirektoratet. I dag kommer det en telefon fra saksbehandleren.

Jacks vårpuss er ferdig, så nå er yachten klar til stortur. Første utflukt av året går til Kosterøyene i Sverige, men her er det trangt om plassen!

Henning lengter etter å bli ferdig med sin båtpuss, derfor arrangerer han dugnad for å få fart i prosjektet.

Om serien
"Båtliv" er på ti episoder og handler om fem båteiere og familiene deres, som nyter båtlivets gleder i Son. Havnesjef Bjørn er også en sentral skikkelse i serien. Han sørger for at alt går pent for seg i havna og at folk følger reglementet.

"Båtliv" er laget av Storyteller Film og TV som også stod bak seriene "Campingliv" og "Sydenliv".


NRK Underholdning
Produksjon: Storyteller Film og TV AS
Regi: Rune Obrestad og Erland Øverby
Prosjektleder, NRK: Per Selstrøm, 23 04 77 64
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36