Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 27. mars 2004 kl 18.30 Johnny og Johanna

Nok er nok!

Maiken Kolle Riskild spiller Johanna. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Maiken Kolle Riskild spiller Johanna. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Johnny klarer fortsatt ikke å finne seg til rette – verken i sin nye familie eller i det nye rommet sitt. Enklere blir det ikke når Johannas storesøster Katrine bestemmer seg for å flytte inn hos moren igjen og vil ha tilbake rommet sitt.

I et forsøk på å få Johnny til å føle seg hjemme lar Line og Eddie ham bestemme farger og pusse opp det nye rommet sitt selv. Valget faller på svart, men når én av de rosa veggene er malt, kommer Katrine rasende inn på det gamle rommet sitt.

Hun har bestemt seg for å flytte tilbake, og jager Johnny ut. Men nå har Johnny fått nok!

Om serien
"Johnny og Johanna" er en ny dramaserie for unge i tolv deler, produsert av Barne- og ungdomsavdelingen i NRK. Serien tar oss med inn i den nye familien til Johnny og Johanna.

Johanna blir glad og tror hun får en storebror da Johnny og faren hans Eddie flytter inn hos henne og moren Line. Men Johnny er ikke like begeistret, og det blir ikke bedre da han havner i den beryktede B-klassen på den nye barneskolen.

Nikolai Djupesland som spiller Johnny, er et nytt fjes på skjermen, mens Maiken Kolle Riskild (Johanna) allerede har lang erfaring som barnespøkelset i Barne-tv-serien "Uhu!". I rollen som Johannas mor Line finner vi Ines Prange, mens Stig Henrik Hoff spiller Eddie, Johnnys far. Prosjektleder Birgitte Iuel har blant annet tidligere jobbet med NRKs populære julekalender "Jul på Månetoppen".

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Nikolai Djupesland, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252