Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. november 2008 kl 23.25 Si at du elsker meg

Må gi opp sex

Si at du elsker meg (6): David (Tim DeKay) og Katie (Ally Walker) får beskjed om å gi opp sex. (Foto: HBO)
Si at du elsker meg (6): David (Tim DeKay) og Katie (Ally Walker) får beskjed om å gi opp sex. (Foto: HBO)
Etter nok en heftig krangel mellom Katie og David, foreslår Dr. May at ekteparet rett og slett skal slutte med sex.

Katie og David streber fortsatt etter den lidenskapen de en gang hadde sammen i senga. Dr. May mener at løsningen kan være å glemme sex for en stund, før det økende sexpresset ødelegger ekteskapet helt. – Det er det ikke verdt, formaner hun det sjokkerte ekteparet.

Et vanskelig valg
Carolyn og Palek har gitt opp å få barn, og bestemmer seg for å avslutte parterapien. Dr. May ber dem tenke seg om to ganger før de tar en endelig beslutning. Etter et slitsomt middagsbesøk av et vennepar med to bråkete smårollinger, innrømmer Palek at han faktisk er glad for at de ikke kan få barn.

Jamie ender opp på en familiemiddag hos arbeidskollegaen Nick, hvor hun blir presentert som kjæresten hans. Hun får panikk og flykter fra stedet. Dr. May derimot blir værende, men må ta et vanskelig valg når hun møter sin gamle flamme. Hva om hun velger feil?

Om serien
I denne amerikanske dramaserien følger vi tre par som går til den samme samlivsterapeuten, Dr. May Foster. Det eldste paret, David og Katie, er gift og har to barn, men de har ikke hatt sex på over et år. Carolyn og Palek, som er i 30-årene, sliter med å bli gravide og har gjort sex til en plikt. Det yngste paret, Hugo og Jamie, klarer knapt å holde fingrene fra hverandre, men har vanskeligheter med å binde seg til hverandre.

Kvinnen, som skal rådføre de tre parene i samlivets mange utfordringer, spilles av den amerikanske skuespilleren Jane Alexander. I rollen som hennes ektemann Arthur, finner vi David Selby, som mange vil kjenne igjen som Richard Channing i "Falcon Crest".

Amerikansk dramaserie i ti deler (2007)
Originaltittel: Tell me you love me, series 1
Produsert av HBO
: Minotaur International Ltd.
I rollene bl.a.: Jane Alexander (May Foster), David Selby (Arthur), Michelle Borth (Jamie), Luke Farrell Kirby (Hugo), Ally Walker (Katie), Tim DeKay (David), Sonya Walger (Carolyn), Adam Scott (Palek)
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • Les mer