Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 23. desember 1999 kl 22.30 Menneskekroppen: Slutten på livet

Menneskekroppen: Slutten på livet (ttv)

NRK2 torsdag 23. desember kl 22.30
Smash hits 1999

Årlig artisttradisjon i London

I London er det blitt en årlig desembertradisjon at fansen får oppleve mange av de mest populære artistene innen musikkbransjen på mektige London Dockland Arena.
NRK2 har sikret seg produksjonen som går av stabelen 5. desember, og lille julaften blir det mulig for norske fans å ta del i konserten der artistene feirer seg selv før julen ringes inn.
I år blir det som alltid et stort spekter av artister, og navnene er både kjente og mange.
De som i alle fall opptrer er guttebandene Boyzone, Five og Westlife. Boyzones frontfigur og Westlifes manager, Ronan Keating, vil også opptre alene med sin nye hitsingel \"When you say nothing at all\" fra filmen \"Notting Hill\". Jentegruppene er også på plass. Britiske B-witched er tilstede, og det er også Texas og Britney Spears. Tidligere spice-girl Geri Halliwell synger. Hun fikk nylig sin tredje 1. plass med singelen \"Lift me up\" fra hennes første soloalbum.
Latinamerikanske Lou Bega som hadde årets store sommerhit, kommer til London. Det gjør også Enrique Iglesias som vi alle kjenner gjennom både hans far og latinobølgen.
Det blir med andre ord stjernespekket på London Dockland, og når gode gamle Tom Jones avslutter det hele, burde kvelden være sikret både for fans og tv-seere.

NRK2 torsdag kl 22.30

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18