Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 3. september 2007 kl 20.00 50 menn på 10 uker

Jakten på Mannen

Sally Gray (37) skyr ingen midler i jakten på den store kjærligheten, og i løpet av ti uker finner hun forhåpentligvis nettopp det. (Foto: BBC Worldwide)
Sally Gray (37) skyr ingen midler i jakten på den store kjærligheten, og i løpet av ti uker finner hun forhåpentligvis nettopp det. (Foto: BBC Worldwide)
Lokalet er bestilt, brudekjolen kjøpt og snart skal hun sende ut invitasjonene. Hun mangler bare én ting: en mann! Gjennom ti episoder følger vi single Sally Grays jakt på Mannen med stor M.

37 år gamle Sally går løs på oppgaven med stort alvor, og i de neste ti ukene vil hun prøve det meste for å nå målet sitt: En kjæreste og ekte kjærlighet. Ingenting forblir uprøvd, enten det dreier seg om speed dating, teorien om at motsetninger tiltrekker hverandre, avstandsforhold, kjærlighetsguruer, parterapi, annonsering i avis eller på buss – eller å gjenfinne den første store kjærligheten som glapp, og gi det hele et nytt forsøk.

I hver episode får hun gode (?) råd fra sine beste venninner, og noen spørsmål må hun også stille seg selv: Hvorfor vil hun i det hele tatt ha en ektemann? Finnes den eventyrlige kjærligheten der man lever lykkelig alle sine dager? Hvor høyt tikker den biologiske klokken hennes? Føler menn seg truet av en kvinnes suksess? Og hvorfor har hun så dårlig tid? Sannheten er ikke alltid like behagelig.

Feirer jaktstarten
I første episode blir vi med når hun feirer jaktstarten med en fest. Selvfølgelig har hun noe å annonsere – om ti uker har han funnet mannen i sitt liv! Deretter er det på tide med en mer profesjonell tilnærming. Hun konsulterer en dating-doktor for å se hvordan det står til med kjærlighetslivet, og søker ekspertråd om hvordan man kan gjøre førsteinntrykket så bra som mulig.

Andre episode kommer førstkommende torsdag.

Britisk dokumentarserie i ti deler (2006)
Originaltittel: How to Find a Husband
Produsert av BBC
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no