Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. april 2011 kl 20.55 Litt av et liv

Nadia møter Harald Zwart


Harald Zwart er gutten fra Fredrikstad som ble Hollywood-regissør. I kveld ønsker Nadia ham vel møtt i "Litt av et liv".

Harald Zwsart har gjort kassasuksesser som "Karate Kid", "Hamilton", "Agent Cody Banks" og "One Night at McCools". Her hjemme er han kanskje først og fremst kjent for "Lange flate ballær"-filmene.

Harald Zwart er født i Nederland, vokst opp i plankebyen, og omgås i dag Hollywood-stjerner som Michael Douglas, Will Smith og Andy Garcia. Som liten gutt ville han egentlig bli rockestjerne, men allerede åtte år gammel lagde han sin første animasjonsfilm. Han siste film "Karate Kid" har spilt inn mer enn 2 milliarder kroner.

Biler på tomgang
Harald er opptatt av miljøet, og det verste han vet er biler på tomgang. I kveldens program får vi se hvordan han reagerer når Nadia Hasnaoui sammen med hans kone Veslemøy lurer ham utenfor lokalbutikken på Hankø med nettopp: Biler på tomgang.

Vi kikker også nærmere på Haralds karriere, og vi får se bakenfor-klipp som tidligere aldri er blitt vist. Kona Veslemøy kommer i studio, det gjør også Haralds bror og far, og i tillegg får vi en helt spesiell hilsen fra Ari Behn.

Om serien
I løpet av åtte lørdagskvelder får vi oppleve store øyeblikk i livet og karrieren til de åtte gjestene som har blitt viet hvert sitt program. Gjestene er Linn Skåber, Petter Stordalen, Lars Monsen, Alex Rosén, Lene Nystrøm, Hans-Wilhelm Steinfeld, Mona Halvorsen og Harald Zwart.

Vi får også møte viktige personer i deres liv, både familie, venner og kolleger. Det blir gode historier, rørende møter og morsomme tilbakeblikk. Det blir også overraskende innslag. Blant annet inviterer Nadia gjestene til studio ved å lure dem med skjult kamera. I tillegg blir det både taler og musikalske innslag.

NRK Underholdning 2011
Programleder: Nadia Hasnaoui
Pressekontakt: Karoline Berg, tlf 23 04 20 33/901 08 954
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900