Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 27. juli 2007 kl 23.15 Hotell Babylon

Rik og russisk på Babylon

Hotellsjef Rebecca (Tamzin Outhwaite) får en rik, russisk kvinnelig arving som gjest. (Foto: BBC Worldwide)
Hotellsjef Rebecca (Tamzin Outhwaite) får en rik, russisk kvinnelig arving som gjest. (Foto: BBC Worldwide)
En rik, kvinnelig arving til en russisk milliardær ber Charlie på sine knær. Unge Natasha får nemlig ikke forlenget oppholdstillatelsen. Nå forsøker hun å overtale hotell Babylons nestsjef til å arrangere et proforma ekteskap for seg.

Ringreven Charlie er til å begynne med ikke særlig tent på idéen. Men så minner dørvakten Tony ham på hvor mye penger de kan putte i egen lomme. En villig "brudgom" finner Charlie i en fei. Og for å få inngåelsen av ektepakten til å virke mer ekte, vil han holde bryllupsfest på hotellet – og ta dobbelt betalt for varene som blir levert.

Doble planer
Dessuten – Charlie trenger pengene for å bestikke Pete som har truet med å sladre om hans tvilsomme fortid til toppsjefen. Men spørsmålet er om Tony og Charlie klarer å lure milliardær-faren til Natasha til å tro at det er et ekte bryllup? Og hva med hotellets sjef, Rebecca. Vil hun gjennomskue det hele?

Kanskje ikke, for Rebecca går selv rundt i en slags bryllupsrus. Hun planlegger nemlig å innlede et romantisk forhold til en mann. Samtidig er hun begynt å grave i Charlies fortid…

Mer om serien
Vi stiger inn et av Londons fasjonable hoteller i dramaserien "Hotel Babylon". Det har fem blanke stjerner i logoen, gjestene er mer falmet. I en forførende og sexy hotellverden skapes drama og intriger – eller løses opp – for den rette slant penger. Dette er en verden av vellevnet og overflod der du kan være den du har lyst til, for en
natt eller flere.

Tamzin Outhwaite (kjent fra rollen som Melanie i "Østkantfolk") spiller hotellsjef Rebecca Mitchell. Hun har Max Beesley ved sin side som nestsjef Charlie, Emma Pierson i rollen som Anna i resepsjonen og Dexter Fletcher som dørvakten Tony.

I tillegg kommer pikkoloen, portieren, værelsespiken og garderobieren. Alle med en framstikkende hånd, for her kan det meste ordnes for penger.

Glamour, glatte fjes, glitrende krystallkroner – "Hotel Babylon" er et dypdykk inn i en frenetisk, non-stop-verden. Fra den diskrete nattportieren til den utsvevende bartenderen, her har alle sin historie.

Serien bygger på forfatteren Imogen Edwards-Jones bestseller-roman med samme tittel.

Britisk dramaserie (2006)
Originaltittel: Hotel Babylon, serie 1
Produsert av: BBC Worldwide
I rollene: Tamzin Outhwaite (Rebecca Mitchell), Emma Pierson (Anna Thornton-Wilton), Dexter Fletcher (Tony Casemore), Max Beesley (Charlie Edwards) og Natalie Mendoza (Jackie Clunes)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • Les mer