Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. januar 2001 kl 16.30 Røff rebell

Røff rebell (t)

NRK1 mandag 8. januar kl 16.30
Etter skoletid: Røff rebell

Ny serie i Etter skoletid

Den opprørske 14-åringen Caitlin Seeger må velge mellom ungdomsfengsel eller å flytte på landet til tanten og onkelen under streng overvåking fra sin fetter. Hun foretrekker naturlig nok det siste, og i sin nye tilværelse langt fra kjentfolk oppdager hun at fordommer, mistenkeliggjøring og frykt eksisterer uansett hvor man befinner seg. \"Røff rebell\" er en familieserie som kombinerer komedie og drama på en flott måte.

Bare omgivelsene er annerledes for Caitlin (Lindsay Felton) når hun kommer til sitt nye bosted. Overlevelsesteknikkene hun lærte seg i byen er like relevante i hennes nye liv som i det gamle. Hun stoler ikke på noen, og ingen kan klandre henne for det.

Som foreldreløs ble Caitlin overlatt mye til seg selv, og verden vendte seg raskt mot henne. Hun måtte lære å ta ansvar for sine egne handlinger, og hun ble tidlig en einstøing som ikke torde å stole på andre. Hennes eneste sanne venn er et kamera som hun har med seg overalt.

På Caitlins nye hjemsted er hun fortsatt outsider, men modnes mer og mer både i holdninger og oppførsel.

Første episode
Gjennom hele sitt liv har Caitlin bygget murer rundt seg for å stenge menneskene ute. Når hun nå kommer til den lille byen High River i Montana, blir hun møtt med varme og forståelse av tanten Dori (Cynthia Belliveau), onkelen Jim (Ken Tromblett) samt byens veterinær og sheriff, og Caitlin opplever på mange måter en ny vår. Men også i dette miljøet skimter hun fiender.

Fetteren Griffin (Jeremy Foley), som er på samme alder som Caitlin, er ikke akkurat overlykkelig over å få en konkurrent inn i familien. Han synes Caitlin truer hans territorium, men samtidig er han imponert over sin kusine...

NRK1 mandag til torsdag kl 16.30

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Just a kid
I rollene: Lindsay Felton, Jeremy Foley, Cynthia Belliveau og Ken Tromblett.
Pressekontakt. Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)