Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 23. september 2009 kl 20.35 Skins

Tony og engelen

Tony (Nicolas Hoult) mener han har truffet en engel (Foto: All3Media International)
Tony (Nicolas Hoult) mener han har truffet en engel (Foto: All3Media International)
Tony lever i sin egen, merkelige verden. Isolert, alene og desperat etter å finne tilbake til seg selv, befinner han seg delvis i en drømmeverden.

Det er ingen som forstår ham bedre enn den fremmede, vakre piken han møter etter et panikkartet treff med Sid og Michelle i en klubb. Hvem er hun? Hva er det hun forsøker å si ham? Og når Tony støter på henne på et åpent universitetsarrangement, tror han at hun er en engel. Det er bare en ting: Kan han noensinne stole på sine egne vurderinger?

Om serien
I "Skins" møter vi en gruppe ungdommer mellom 16 og 19 år. Tony, Michelle, Cassie, Sid og resten av gjengen utfordrer skjebnen på hver sin måte. Gjennom dramatikk, følelser og humor skildrer "Skins" de unges komplekse liv. De står med én fot i de voksnes verden, og vi får innblikk i lyse og mørke sider av hverdagene deres. Forbered deg på smil og latter, krangel og tårer, klining og sex, død og dop, rapping og dans, eksamen, ferier og foreldre - og Bill Bailey som danser med en hund.


Britisk dramaserie i 10 deler
Originaltittel: Skins, serie 2
Kveldens episode: Tony
Produsert av All3 MEDIA International
I rollene: Nicholas Hoult, Mike Bailey, Joseph Dempsie, Mitch Hewer, Larissa Wilson, Dev Patel, April Pearson, Hannah Murray, Kaya Scodelario, Harry Enfield og Bill Bailey
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer