Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 4. oktober 2001 kl 20.55 På banen

Castlefield Blues på bursdagsfest

Det unge paret Geraldine og Dave skal feire sin sønns ettårsdag og overøser ham med gaver. Moren spiller på damefotballaget Castlefield Blues, og hele laget blir invitert til å komme. Men det dukker også opp en ubuden gjest.

Rick fortsetter sin selvsentrerte sirkling omkring sin egen seksualitet: Er han infertil? Etter å ha forført Mikey, går han på klinikken og tester seg. Prøven viser at han er fruktbar, og Rick blir meget oppglødd. At han kan ha gjort Mikey med barn, gir han derimot blaffen i.

Rick på krigsstien
Mikey er dypt såret over Ricks likegyldighet. Hun slår tilbake med å fortelle ham at Geraldine hjalp Ricks eks Diane med å flytte fra ham. Etter dette har Rick bare én tanke i hodet: Å trenge seg inn på bursdagsfesten hjemme hos Geraldine og Dave for å lage kvalm.

Om ”På banen”
Den britiske dramaserien om jentegjengen som elsker fotball – og kjærestene sine – fortsetter utover høsten i 13 nye episoder. Fotball, kjærlighet og intriger er med andre ord fortsatt stikkord for jentenes dagligliv. De spiller på Yorkshire-laget Castlefield Blues og støtter hverandre i tykt og tynt, både på og utenfor banen.

Engelsk dramaserie (BBC1)
Originaltittel: Playing the field
I rollene: Bl.a. Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, John Nesbitt og John Thomson
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Alle på Castlefield Blues er invitert på ettårsdagen til Geraldines baby. (Foto: BBC)