Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 6. mai 2004 kl 21.25 Niern: Årets bryllup

I gode og onde dager…

Lance (Morris Chestnut) gifter seg med Mia (Monica Calhoun), men mørke hemmeligheter blir avslørt før bryllupsfesten er over.
Lance (Morris Chestnut) gifter seg med Mia (Monica Calhoun), men mørke hemmeligheter blir avslørt før bryllupsfesten er over.
Blomsterarrangementene er i orden, og overnattingsgjestene blir plassert etter beste evne. Kampen mellom kjønnene ligger i startgropen og venter på å nå de store høyder. I denne amerikanske komedien blir vi kjent med den mer intime siden hos en gruppe vellykkede venner som blir gjenforent når en av dem gifter seg.

Forfatteren Harper Stewart (Taye Diggs) er sjenert, redd for å binde seg og forlover i bryllupet mellom Lance (Morris Chestnut) og Mia (Monica Calhoun). Han er svært nervøs og med god grunn. Den nye boken hans er snart i handelen, og når vennene leser den, vil de oppdage at personene i boken har en slående likhet med dem selv. For å gjøre det hele litt verre har en av brudepikene, Jordan (Nia Long), en ærgjerrig tv-producer, fått en forhåndskopi av boken og nå sirkulerer den blant alle vennene.

Ekteskapsløfter skal gis, vennskap fornyes og sannheter om den ene og den andre får festen på kokepunktet. Når weekenden nærmer seg slutten, er skandaløse hemmeligheter fra boken kjent blant både kjærester og venner. Alle blir nødt til å revurdere sine forhold til hverandre, sine kjærester og seg selv – i gode og onde dager…

Amerikansk komedie fra 1999
Originaltittel: "The Best Man"
Regi: Malcolm D. Lee
I rollene: Taye Diggs, Nia Long, Morris Chestnut, Harold Perrineau, Terence Howard, Sanaa Lathan, Monica Calhoun, Melissa De Sousa
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83