Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 6. oktober 2004 kl 22.25 Adios Manchester - hola Madrid

Britisk Beckham-parodi

Vi blir med når Becks (Alistair McGowan) og Posh (Ronnie Acona) flytter til Madrid. (Foto: Baby Cow Productions Ltd.)
Vi blir med når Becks (Alistair McGowan) og Posh (Ronnie Acona) flytter til Madrid. (Foto: Baby Cow Productions Ltd.)
Da Alistair McGowan og Ronnie Ancona fremførte sin versjon av Beckham-familiens flytting til Madrid på BBC i julen, satt 6,5 millioner seere klistret til skjermen. I kveld får også vi møte de populære komikerne i rollene som Posh og Becks. Ekteparet forsøker på forskjellige måter å sjarmere sitt nye hjemland.

I 2003 kunne Victoria og David Beckham vinke adios til Manchester og si hola til Spania. At et av verdens mest fotograferte par byttet location, gikk ikke upåaktet hen i mediene, og til tross for de nye omgivelsene er ikke alt bare solskinn i Beckham-leiren.

Fra Beckingham Palace til Real Madrid
Davids popularitet når uante høyder både på og utenfor fotballbanen, mens popkarrieren til Victoria går fra verre til verst. Hun føler seg rastløs og har hjemlengsel, og forsøker å begeistre ektemannens spanske fans, blant annet ved å delta i tyrefekting som "Victoriador".

Dessverre er ikke rødt hennes farge, og snart finner hun tilbake til sin gamle Spice Girls-manager Simon Fuller, spilt av Damian Lewis. Fuller har sine egne planer for Beckham-paret, men vil hans onde renkespill komme mellom turtelduene?

Flere kjendiser dukker opp i dette humorprogrammet, blant andre Ruby Wax, fotballspillerne David Seaman og Kevin Keegan, Madonna og Mel C.

Britisk humorprogram (2003)
Originaltittel: Posh and Becks Big Impression
Produsert av: Baby Cow Productions Ltd.
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252