Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. november 2000 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)


NRK1 lørdag 18. november kl 21.35
Med hjartet på rette staden (2)

Nick og Jo

Lord Ashfordlys eiendomsforvalter skaper problemer for lærerinnen Jo Weston som har tatt elevene med ut på tur. Han klager over at de har tatt seg inn på privat eiendom og samtidig forstyrret den lokale jakten. Nick Rowan får i oppdrag av Blaketon å snakke med lærerinnen om episoden.

Nick benytter anledningen til å invitere Jo ut. Men deres første stevnemøte blir avbrutt når Nick blir tilkalt for å undersøke et innbrudd.

Også deres andre stevnemøte får en brå slutt når Nick må etterforske nok et innbrudd. Mistanken om den skyldige her blir vakt når Claude Greengrass\' nevø Norman dukker opp fra intet med en ny forretningspartner.

I forrige episode ble pubverten George Ward innkalt til et møte med Lord Ashfordly som eier publokalene Aidensfield Arms. Hans bange anelser blir bekreftet. Lord Ashfordly har fått store økonomiske problemer og varsler en kraftig økning av husleien. Både George og hans niese Gina er fortvilet. Hvordan skal de klare å drive videre?

Nick gjør nok et forsøk på å invitere Jo ut. Kan det være at tredje gangen blir et lykketreff?

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. I kveld starter serie 6 av \"Med hjartet på rette staden\" på NRK1.

NRK1 lørdag kl 21.35

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)

Bilde
1. Den nye lærerinnen Jo Weston (Juliette Gruber) har vakt politimannen Nick Rowans (Nick Berry) interesse.

2. Nick Rowan (Nick Berry) får i oppdrag av Blaketon å snakke med lærerinnen Jo Weston (Juliette Gruber) om Lord Ashfordlys klage over at skoleelevene hadde tatt turen over hans marker.

3. Pubverten Georg Ward (Stuart Golland) og niesen Gina (Tricia Penrose) frykter for deres framtid på Aidensfield Arms.