Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 22. september 2000 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Detektimen: Politiagentene (t)


NRK1 fredag 22. september kl 22.15
Detektimen: Politiagentene (4:22)

Jakten på seriemorderen

Når en morder krever sitt tredje offer, blir spanergruppen tilkalt for å finne ham før han slår til igjen. Drapene er åpenbart godt planlagt og morderen etterlater seg ingen spor, men han sørger for at ofrene er lette å finne.

Politiagenten Angie Piper blir tildelt oppdraget som lokkedue, nøye fulgt av kollegene Peter Church og Oscar Stone. Hun kommer opp med flere interessante spor, men så blir identiteten hennes avslørt. Dermed må den ferske politiagenten Kaye Kelso steppe inn. Hele spanergruppen følger spent med når Kaye drar ut på sin første jobb på egen hånd...

Kveldens episode er første del i en todelt fortsettelseshistorie som avsluttes neste fredag.

Om serien
Høstens nye detektime, den australske serien \"Politiagentene\" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Her følger vi en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter.

Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Tre menn og tre kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv som er dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen MacKenzie (Anita Hegh) har hatt en lynkarriere i politiet og er spesialist på organisert kriminalitet. Bernardo Rocca (Joe Petruzzi) er leder av gruppen og på vei oppover karrierestigen. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter. Kaye Kelso (Jessica Napier) er nybegynner i gamet, rekruttert direkte fra politiakademiet. Hun er rappkjeftet, uredd og nokså naiv, og svært ivrig på å bevise sin dyktighet i den nye jobben.

NRK1 fredag kl 22.15

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
Med Peter Phelps, Anita Hegh, Joe Petruzzi, Kate Kendall, Ian Stenlake og Jessica Napier
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)

Bilde
En seriemorder setter politiagentene under press i kveldens detektime.