Onra. Foto: Promo

Onra. Foto: Promo

Vinn billetter til Onra!

Det nye klubbkonseptet The Drop gir deg Jay-Z-godkjente beats: På lørdag spiller franske Onra, skotske Offshore og norske Torkelsen i Oslo, og du kan vinne billetter her.

Skrevet av:
Publisert 13:23 4 august, 2011

The Drop er et nytt klubbkonsept i regi av Alexander Horne fra The Do it! Collective og André Ishak fra labelen Sellout! Music. Med en felles forkjærlighet for det varme og organiske aspektet ved elektronisk musikk, bestemte de seg for å slå seg sammen og gi Oslo flere varme, beatfylte kvelder med både norske og internasjonale live-acts, der både etablerte og fremadstormende navn kan oppleves. Som duoen selv sier:

- Dette blir klubbkveldene vi selv ønsker oss, og som vi er sikre på at Oslo vil trykke til sitt hjerte.

Første utgave av The Drop arrangeres i samarbeid med Dattera til Hagen lørdag 6. august med «en lineup så god at det nesten er litt teit», ifølge arrangørene. Og det er lett å si seg enig.

Øverst på plakaten troner den franske produsenten og beat-magikeren Onra, som i fjor slapp albumet Long Distance på All City Records. Et reelt moderne mesterverk innen urban musikk som ble hyllet av anmeldere over hele verden, blant annet Pitchfork, som skrev at albumet låt så friskt, nytt og i kontakt med samtiden at en nesten kunne tro det ble spillt inn i går. Albumet ble også hypet opp av Jay-Z, som produserte en kort turnédokumentar om Onra til sin webside. Onra har med seg den kredible jazzmusikeren Buddy Sativa til konserten på Dattera.

Lytt til Onra her!

I tillegg spiller skotske Offshore og norske Torkelsen denne lørdagen. Førstnevnte satte fyr på Sonar under høylys dag i juni og er snart aktuell med en ny EP på Ninja Tune, mens Kristian Torkelsen fra Kristiansand legger en siste finpuss på debutplaten som slippes i høst.

Vil du vinne billetter til deg og en venn til The Drop på lørdag?

Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no med «The Drop» i emnefeltet, legg ved navn + telefonnummer og fortell oss hvorfor du fortjener det. Vinnere trekkes og kontaktes fredag ettermiddag. NB! Det er 20-årsgrense på arrangementet.

Tags: , , , , , ,

Del "Vinn billetter til Onra!"
 

3 kommentarer på “Vinn billetter til Onra!”

  1. Ina Holm sier:

    Min kjære og jeg flytter fra hverandre for å studere dagen etter Onra-konserten. Hadde jeg kunne overrasket han med to billetter til Onra så kunne jeg kjøpt noen røde roser og en god middag før konserten. Hva sier dere til det? Jaaa!

  2. lars N sier:

    Hei! hadde det vært mulig med 2 billetter, slik at jeg kan overraske min kjære, med konserten. er hennes yndlingsband, og jeg har tenkt å fri til henne denne kvelden. Funker ikke det da??? C`mon

  3. David sier:

    For the record, Kristian Torkelsen er fra Fredrikstad, ikke Kristiansand som det står i denne artikkelen.

Legg igjen en kommentar