Bercedes Menz kan vise papirer på å ha Norges dårligste bandnavn. Foto: NRK Lydverket

Bercedes Menz kan vise papirer på å ha Norges dårligste bandnavn. Foto: NRK Lydverket

Vil du se Bercedes Menz?

Dere utropte nylig Oslo-bandet Bercedes Menz til innehavere av Norges dårligste bandnavn. Torsdag feirer de med konsert – og gjengjelder tjenesten ved å dele ut billetter og bandstæsj.

Skrevet av:
Publisert 17:59 5 april, 2011

Da Lydverket i forrige måned lot våre lesere kåre Norges dårligste bandnavn, etter en lang og smertefull utvelgelsesprosess ledet av den sadistisk anlagte Christer Falck, var det ett band som kjapt utpekte seg i tet. Og ganske riktig: Da alle stemmene var talt opp, hadde Bercedes Menz knust all motstand på sin vei – inkludert, utrolig nok, De Musikalske Dvergene.

Les alt om kåringen her!

Bandets gitarist, som svarer når du roper på Elgen, hadde følgende å si til resultatet:

- Vi vil takke alle som har stemt, og alle som tør å fortelle venner at de skal på Bercedes Menz-konsert. Nå vil vi gjerne vinne flere titler. Norges beste bandnavn hadde vært kjekt å vinne, men det hadde jo vært en langt kjedeligere kåring.

Og muligheten til å fortelle venner at du har vært på Bercedes Menz-konsert er akkurat det du får nå: Bandet feirer nemlig seieren i Lydverkets kåring med en konsert på Oslos legendariske rockebule Last Train førstkommende torsdag, og gir deg sjansen til oppleve at det bor et forrykende rockeband bak det streng tatt temmelig ræva bandnavnet.

I tillegg gir kvintetten bort en fjong fanpack bestående av den første titommeren de ga ut, bandtrøye (husk å oppgi størrelse) og svettebånd til både billettvinneren og som plaster på såret til de som ikke måtte nå helt opp i konkurransen. Slik ser den ut:

Vil du vinne et par billetter til Bercedes Menz, samt knæsj stæsj?

Da gjør du så här: Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no, med «Bercedes Menz» i emnefeltet og navn og telefonnummer vedlagt, samt et svar på følgende spørsmål:

Hva er Norges beste bandnavn?

Vi vet, det er ikke like morsomt. Men prøv nå i det minste.

Vinner trekkes og kontaktes via SMS på konsertdagen, torsdag 7. april, kl. 12.00.

Tags: , , , , , ,

Del "Vil du se Bercedes Menz?"
 

1 kommentar på “Vil du se Bercedes Menz?”

  1. Lars sier:

    Hvem ble de heldige vinnerne?

Legg igjen en kommentar