Fra THEESatisfactions

Fra THEESatisfactions "QueenS"-video. (Skjermdump, Youtube)

Videorama!

Fra R. Kelly til Van Halen – her er ukens beste musikkvideoer.

Skrevet av:
Publisert 15:20 20 april, 2012

Hva er bedre enn å runde av uken med utvalgte musikkvideoer fra redaksjonen? Nettopp.

R. Kelly – «Share My Love»
Low key-video fra selveste helten. Strykere som ville ha gjort Luther Vandross stolt, masse groupies og en meget opplagt Kells. Populate! Share your love! Hurra!

Miguel – «…All»
Håndholdt kamera kan være forstyrrende. Men Miguel kommer unna med det meste siden han er en av de dyktigste r&b-aktørene vi har. Husk å få med deg EPene Art Dealer Chic Vol. 1- og Vol. 2.

THEESatisfaction – «QueenS»
Sub Pop, labelet THEESatisfaction er signert på, beskriver duoen Stasia Irons og Catherine Harris-White som funk-psychedelic feminista sci-fi. Ikke langt unna sannheten. Full jentefest i videoen.

Black Spiders – «KISS tried to Kill me»
Pyro-gutta om Black Spiders: – Engelske Black Spiders gjorde en herlig rocker i form av Kiss Tried To Kill Me på debutalbumet Sons Of The North, og nå har låten fått seg en flott video også.

Van Halen – «She’s The Woman»
Mer moro fra Pyro-bloggen: – Van Halens nye album A Different Kind Of Truth blir bare bedre og bedre, mens videoene fra platen holder samme lave standard. Samme kan det være. Vi får jo se nye bilder av Diamond Dave…

Sugar Louise – «On The Radio»
- Når de første vår-dagene plutselig er her setter jeg alltid på noe enkel og freidig pop-punk i stereoen og titter utover Puddefjorden i Bergen. Det funker hver eneste gang. Denne våren kommer jeg til å benytte den nye singelen til trønderne i Sugar Louise til det samme formålet. , skriver Totto fra Pyro om Sugar Louise.

Emire og Lillebror – «Jobb»
Nasty Kutt-produserte «Jobb» fra det kommende albumet til kara har fått seg en video. Oldenborg står bak regien her.

Ocean of Lotion – «Lowlife»
Videoen er produsert av animatører fra VGTV-seriene Fanthomas og Sex og Singelsiv. Søtt opplegg.

Jitney – «Industry of Violence»
Videoen er spilt inn på Smelteverkstomta, som er en nedlagt fabrikk i industribyen Odda. Max Ekornrud Gudmundsen står bak regien.

Houman Sebghati ft. Don Martin, Joddski, Promoe, Pumba & Lazee – «Anda»
Ali Quraishi er regissør her. Sebghati har fått med seg et kobbel av rappere på remiksen av «Anda»-singelen til førstnevnte.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Videorama!"
 

6 kommentarer på “Videorama!”

 1. Chris Torkildsen sier:

  http://www.youtube.com/watch?v=QVNfJyLuMjU

  musikk video og en heftig cypher fra Kristiansand!

 2. Korvholm sier:

  Jeg har aldri sett en så ensformig og kjedelig alkoholreklame som R-Kellys share my love før…

 3. Anonym sier:

  Nå har jeg ikke fulgt helt med i timen her, men er Van Halens «She’s the Woman» en forkastet sjalabais-låt fra Fair Warning? Den hadde affal gjort seg bra et par låter etter Unchained.

  Og så et lite mysterium: er det Michael Anthony som har dubbet basslyden til Wolfgang, eller er det egentlig Wolfgang som har spilt bass helt siden 1976? Det svinger som f, men jeg gleder meg til Wolfegutt blir slipt rund på scenen og i repa-rommet og har fått seg masse groupie-ligg. Da blir det tøøøft og ikke bare fliiinkt.

  God helg til Pyro!

  • Frank S. sier:

   She`s the woman tror jeg faktisk var på en demo som Gene Simmons fikk av Van Halen FØR de ga ut noe som helst. Simmons hadde som kjent ikke tid til å være manager for Van Halen da Kiss skulle på turne, og løste gjengen fra kontrakten da han ikke ville hindre dem (sånn cirka sånn foregikk det, men sikkert litt variasjoner i historien…). Ang bass i Van Halen så har jeg lest følgende i diverse bøker samt hørt i intervju av de som sto bandet nært: Eddie styrte hvordan bassen skulle høres ut, han bestemte at Anthony skulle holde det litt enklere enn hva han faktisk kunne på bassen samt at Eddie selv spilte bass på noen låter. Det er jo bare å høre på Chickenfoot for å skjønne hvor god Anthony er bassen. Det er vel vokalen hans som savnes mest…. Wolfgang er sikkert dugandes live han også. Det er jo uvisst hvor mye pappa Eddie hjalp til på innspillinga….men at Wolfgang har en god lærer på strengeinstrument hersker det vel liten tvil om… Moro at de er tilbake, albumet er bra selv om 90% av det er gamle ideer (om ikke mer…). Som andre vokalister er selvsagt ikke Roth i nærheten av der han var, hverken vokalmessig eller bevegelsesmessig (er vel kun Dickinson i Maiden som har holdt farta på scenen i 30 år…selv om han også merker det på stemmen) men at det er MORO og HERLIG, det er det ikke tvil om!

 4. Anonym sier:

  Den Van Halen låta var jo lettspelt.. Gikk fra start til mål her den.. :)

 5. [...] veke var det R. Kelly og Van Halen som leia an – i denne vekas oppsamling av høgdepunkt på musikkvideofronten finn me alt frå [...]

Legg igjen en kommentar