Rebecca & Fiona. Foto: Screenshot

Rebecca & Fiona. Foto: Screenshot

Videopremiere: Rebecca & Fiona

Sveriges hotteste jenter for tida heter Rebecca & Fiona. Videoen til «If She Was Away» er ganske hot, den også.

Skrevet av:
Publisert 13:17 21 juni, 2011

Rebecca & Fiona er DJ-duoen som har Tiësto blant sine fans, og som har sjarmert Sverige gjennom sin egen TV-serie og sine blogger. Men først og fremst er det altså musikk de driver med, og de er nå ute med sin tredje singel som du ser videoen til her.

Rebecca & Fiona – «If  She Was Away»:

Rebecca & Fiona – If She Was Away from UniversalMusicSweden on Vimeo.

Historien om Rebecca & Fiona begynte for snart 4 år siden da de møttes for første gang, og raskt bestemte seg for å gjøre ”noe med musikk” sammen. De vurderte egentlig å starte et band, men så foreslo en kompis at de burde bli DJ’er i stedet.

Ikke lenge etterpå startet de klubben DET på Spy Bar i Stockholm og ble stadig mer populære på  Stockholms klubbscene.  Men det store gjennombruddet kom først med singelen «Luminary Ones», som de slapp i mai i fjor og som ble en av fjorårets mest spilte låter på svensk P3. Utpå høsten i fjor ble de invitert til å være med som oppvarmere på Robyns europaturné, som de som overvar konserten i Oslo Spektrum kanskje fikk med seg, og fikk sin egen flue-på-veggen-dokumentarserie på SVT Play.

Mens de på «If  She Was Away» er søte og poppete, kjører de på med desto hardere house når de er ute på DJ-jobb, og de beskriver musikken de spiller som «punkhouse». På fredag kan du oppleve dem på Oslo Live, hvor også Rebeccas kjæreste Adrian Lux spiller.

Trivia #1: Fiona er tidligere SM-mester (SM som i svensk mesterskap, ikke sadomasochisme) og har vært på landslaget i klatring.

Trivia #2: Fionas farfar het James A. Fitzpatrick og var en amerikansk regissør, filmprodusent og manusforfatter med egen stjerne på Hollywood Walk Of Fame.

Trivia #3: Rebecca er skuespiller og har blant annet spilt i den svenske filmen Den bästa sommaren.

Tags: , ,

Del "Videopremiere: Rebecca & Fiona"
 

2 kommentarer på “Videopremiere: Rebecca & Fiona”

  1. [...] Newkidd – Jag gråter bara i regnet Rebecca og Fiona Jentene har blitt allemannseie i Sverige etter å ha hatt sin egen TV-serie og med sine blogger. Så ble de noen av de hotteste DJene på Stockholms klubbscene og nå har de altså klart å bli popstjerner også. Mange holder dem som favoritter i kategoriene Årets nykomling og Året elektro/dans når Grammisen skal deles ut i februar. Les mer om Rebecca og Fiona her. [...]

Legg igjen en kommentar