Tidenes verste rockefilm?

På onsdag viser Lydverket en dokumentar om KISS hvor nåværende og tidligere bandmedlemmer og støttespillere forteller en fullstendig usminka versjon av galskapen som er KISS. Å spille inn en TV-film føyde seg i 1978 inn i rekken av stunts som medlemmene av KISS  gjennomførte for å melke merkevaren KISS, og 30 år etterpå har gitarist […]

Skrevet av:
Publisert 16:32 3 november, 2008

KISS-spesial på Lydverket onsdag! (foto: Roy Hilmar Svendsen/NRK)

På onsdag viser Lydverket en dokumentar om KISS hvor nåværende og tidligere bandmedlemmer og støttespillere forteller en fullstendig usminka versjon av galskapen som er KISS.

Å spille inn en TV-film føyde seg i 1978 inn i rekken av stunts som medlemmene av KISS  gjennomførte for å melke merkevaren KISS, og 30 år etterpå har gitarist Paul Stanely et heller pragmatisk syn på «skuespiller-karrieren».

- Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere, sier Stanley til Lydverket om erfaringene fra kultfilmen «Kiss Meets the Phantom of the Park.»

Sjekk ut smakebiten fra Lydverkets KISS-spesial som vises i sin helhet på NRK1, Onsdag, kl. 23:15:

Tags: , , ,

Del "Tidenes verste rockefilm?"
 

5 kommentarer på “Tidenes verste rockefilm?”

 1. Ringelihorn sier:

  Yup, dette er verdens verste «rockefilm», helt på Plan 9-nivå. Til og med lipsync-en på «live»-opptredenene er crap; og på den fucka versjonen av «R & R all night» er vokalen i utakt med musikken, til og med! Men de har et kul slangesofa i huset sitt, da.

 2. Ringelihorn sier:

  Det heter EN kul slangesofa. De burde hatt sånne på IKEA.

 3. Heine sier:

  Huff og atter huff. Filmen var så dårlig på alle måter. Flaut. Skulle nesten tro det var Vibeke Løkkeberg som hadde en finger med i spillet.

 4. Jeff Seaman sier:

  KISS KICKS ASS in any language!!!!

 5. [...] Grådig? Klassisk? Lydverket har både bygg på en dokumentar om Kiss, og så klart en [...]

Legg igjen en kommentar