Stopp pressen: Madonna har seg på film, Ida Maria er gangsta i The Sun ++

Madonna tar i mot balltre på film, Ida Maria skryter på seg whisky og pot i The Sun og Jessica Simpson ble buet ut av et musikkinteressert publikum. Velkommen til ikke-nyhetene! Madonna skal ha blitt filmet mens hun hadde seg på sofaen med baseballstjernen Alex Rodrigues. Som altså ikke er regissør-ektemannen Guy Ritchie. Mannen som […]

Skrevet av:
Publisert 14:04 21 juli, 2008

madonna.jpg

Madonna tar i mot balltre på film, Ida Maria skryter på seg whisky og pot i The Sun og Jessica Simpson ble buet ut av et musikkinteressert publikum. Velkommen til ikke-nyhetene!

Madonna skal ha blitt filmet mens hun hadde seg på sofaen med baseballstjernen Alex Rodrigues. Som altså ikke er regissør-ektemannen Guy Ritchie. Mannen som filmet Madonna kjærtegne balltreet krever visstnok en formue for filmen han tok opp i smug og han har sendt en haug med e-poster til amerikanske aviser hvor han forteller om filmen. Ingen av Madonnas talsmenn har tatt seg bryet med å kommentere saken ennå.

I et intervju med den britiske tabloidavisen The Sun la ikke Ida Maria skjul på noe og fortsatte iscenesettelsen av seg selv som ung, opprørsk, fuck-deg-lissom, nesten-alkoholiker. Den unge rockeheltinnen forteller i The Sun at hun brukte ungdomsårene på en pensjonatskole i Nord-Norge hvor hun drakk masse rocke-whisky og røyka en haug med rocke-pot.
«Jeg har alltid vært en opprører. På skolen hadde jeg whisky låst inn i skapet og vi pleide å lukke oss inn på mitt rom, drikke Jack Daniels av grønne tekopper og røyke gress bak bibelrommet», siteres hun på. Gangsta.

«Jeg skal aldri lage popmusikk igjen», uttalte Jessica Simpson, ifølge TV2 et par måneder tilbake. Alle pustet lettet ut, helt til bimboen annonserte at grunnen var at hun skulle begynne med country istedet. Det nye materialet skulle testes ut på en countryfestival i Wisconsin i helgen, og opptredenen endte i skandale. Etter at Simpson hadde covret blant annet Willie Nelson ble hun bombadert med mishagsytringer og buet ut. En seier for musikken, der altså. Jessica har i tillegg havnet i et realt basketak med Pamela Anderson, etter at Simpson gikk i en t-skjorte med påskriften «Ekte jenter spiser kjøtt». «Jeg synes hun er en bitch og en hore. Faktisk vet jeg ikke om hun snakker om mat eller menn», uttalte puppe-Pamela den gang.

Den amerikanske veteranrappren DMX havnet i trøbbel igjen i helga da han forsøkte å komme seg unna en ubetalt legeregning ved å hevde han var en annen person. Rapperen hvis fødenavn er Earl Simmons har i tillegg til et par knallsterke, og et uttall mindre sterke album på samvittigheten de siste åra blant annet kjørt for fort, blitt tatt med narkotika, mishandlet hundene sine, kjørt for fort igjen, utgitt seg for å være en FBI-agent, krasjet bilen sin, kjørt uten gyldig sertifikat, kjørt for fort enda en gang til og mishandlet flere hunder. Neppe tilfeldig at et av albumene til yonkers-bikkja innsiktsfullt er titulert «The Great Depression».

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Stopp pressen: Madonna har seg på film, Ida Maria er gangsta i The Sun ++"
 

2 kommentarer på “Stopp pressen: Madonna har seg på film, Ida Maria er gangsta i The Sun ++”

  1. Thomas Karlsen sier:

    Må jo bare beundre empatien til Ida Maria:

    “Look at Elliott Smith. You have a heroin addiction. You’re depressed. So why live in LA? And then he takes his life and everyone says he is an icon. He is an icon but he could also be alive.»

    Ida Maria, altså. Menneskekjenneren og rebellen, med tydeligvis stor innsikt i avhengighet:

    “That’s why if I ever — which I won’t — became an alcoholic or a drug addict, I’ll just quit”.

Legg igjen en kommentar