Premierene står i kø for Honningbarna denne høsten, med både debut-EP og Fritt vilt-låt. (Foto: André Løyning/promo)

Premierene står i kø for Honningbarna denne høsten, med både debut-EP og Fritt vilt-låt. (Foto: André Løyning/promo)

Honningbarna blir fritt vilt

De purunge pønkerne i Honningbarna står for signaturlåta til Fritt vilt III. Urørt og Lydverket er de eneste som får spille Raga-coveren før premieren – hør den i kveld!

Skrevet av:
Publisert 10:58 29 september, 2010

15. oktober er det klart for premiere på den tredje filmen i Fritt vilt-serien. Når rulleteksten går over skjermen er det de unge sørlendingene i Honningbarna som blir å høre – med en versjon av Raga Rockers’ «Noen å hate».

Kristiansandspønkerne har fortsatt til gode både å platedebutere og å komme i havn med skolegangen, men seiler for tida i medvind. Etter å ha spilt på Øya og Hove i sommer, mottok de nylig et stipend på 400 000 kroner fra Rock City og Cultiva. Bandet er også blant de første som ble booket til neste års by:Larm, og 11. oktober slippes deres selvtitulerte debut-EP.

Vokalist og cellist Edvard Valberg forteller at bandet ikke syntes det var noen lett oppgave å skulle gjøre en cover av den velkjente Raga-låta.

- Vi prøvde først å gjøre det på Ragas måte, men det ble helt feil, så da var det bare en måte igjen – vår! Vi håper bare at Michael Krohn og resten av gutta ikke blir sinna. Det er tross alt sabla godt å ha noen å hate, sier han.

I kveld blir første mulighet til å høre låta, når den spilles i Urørt mellom klokka 21.03 og 23.00.

Utenom dét blir Lydverket de eneste som får spille låta før filmpremieren. Det skjer neste onsdag, når du også får høre et intervju med bandet.

De to tidligere Fritt vilt-filmene har blitt avsluttet med låter av Turboneger («All My Friends Are Dead») og de amerikanske pønkerne i Anti Flag («This Is The End (For You My Friend)»).

Tags: , , , , , ,

Del "Honningbarna blir fritt vilt"
 

5 kommentarer på “Honningbarna blir fritt vilt”

  1. Pernille sier:

    Det er guttane våre, det :)

    Også favoritten fra Raga i tillegg! Digg!

  2. megatrond sier:

    hahaha, digger ethiopia!! <3

  3. [...] gått rett vei for gutta. I sommer spilte de både på Hove- og Øyafestivalen, og bandet står for signaturlåta til filmen Fritt vilt III – en versjon av Raga Rockers’ “Noen å [...]

  4. [...] også: Honningbarna er ukas urørt Les også: Honningbarna blir fritt villt Hør: Honningbarna på [...]

Legg igjen en kommentar