Festivalsjansens vinner avsløres i dag

Juryen har bestemt seg - vinneren av Festivalsjansen avsløres på Lydverket i kveld! Tidligere denne måneden ba Lydverket publikum om hjelp til å bestemme seg for hvilket norsk band som skulle sendes til to engelske festivaler. Den heldige vinneren vil bli sendt til Reading- og Leeds Festival i England, og to heldige publikumsvinnere av de beste begrunnelsene vil få to […]

Skrevet av:
Publisert 9:51 12 mai, 2010

Festivalsjansen del 3 (Foto: Kim Erlandsen NRK P3)

Juryen har bestemt seg - vinneren av Festivalsjansen avsløres på Lydverket i kveld!

Tidligere denne måneden ba Lydverket publikum om hjelp til å bestemme seg for hvilket norsk band som skulle sendes til to engelske festivaler. Den heldige vinneren vil bli sendt til Reading- og Leeds Festival i England, og to heldige publikumsvinnere av de beste begrunnelsene vil få to festivalpass hver.

Responsen fra dere var overveldende, og for en uke siden avsluttet vi nominasjonsrunden for å sende juryen inn i tenkeboksen. Takket være publikum har juryen hatt en mengde bra forslag og begrunnelser å ta av, og tok med seg disse i runden nye diskusjoner i tillegg til egne nominasjoner.

Etter flere runder spennende diskusjoner har juryen omsider kommet frem til en vinner. Hvilket band som stikker av med seieren av Festivalsjansen ser du på Lydverket på NRK i kveld kl 23:15. Vi møter vinneren, Festival Republic-sjef Melvin Benn og jurymedlem Kristin Winsents.

Tags: , , , , ,

Del "Festivalsjansens vinner avsløres i dag"

Legg igjen en kommentar