Illustrasjon, FOTO: Raimond Spekking / Wikimedia Commons / CC-BY-SA-3.0 & GFDL

Illustrasjon, FOTO: Raimond Spekking / Wikimedia Commons / CC-BY-SA-3.0 & GFDL

Fengselsnytt fra musikkverden

Artister slutter aldri å havne i trøbbel. Denne gangen kan vi tilby et smørbrød av fyll, dop og vold – fra George Michael, Faith Evans og Bez.

Skrevet av:
Publisert 9:02 27 august, 2010

Forrige lørdag ble sanger Faith Evans stoppet av en politipatrulje i Los Angeles mens hun var ute å kjørte. De mistenkte henne for fyllekjøring, arresterte og tok henne med til stasjonen. Der ble hun i følge nyhetsbyrået Reuters holdt i fire timer før de sendte henne ut i friheten igjen i påvente av tiltale.

Mens vi venter kan vi jo kose oss med en av Evans’ største hits, «I’ll Be Missing You»:

Det er jo ikke første gangen Faith Evans har blitt arrestert, for i 2004 ble hun tatt for besittelse av marijuana og kokain i nok en trafikkontroll. Og det fører oss naturlig over til neste fengselsnyhet fra det utsvevende og alltid underholdende livet til George Michael.

På tirsdag tilstod den tidligere Wham-sangeren å ha vært i besittelse av cannabis og ha kjørt under påvirkning av stoff, da han kræsjet bilen sin i juli. I følge BBC sa dommeren til Michael at dette var en alvorlig sak og at han kunne få fengselsstraff. Om de faktisk burer han inne får vi vite 14. september, da Michael må tilbake i retten for å få sin dom.

Ønsker du en ventevideo så kan du se og høre låta «Outside» nedenfor. Den ble sluppet etter en annen av George Michaels arrestasjoner, den gang for å ha sex med en annen mann på en offentlig do.

Happy Mondays-medlem Mark Berry, alias Bez, havna i kasjotten på onsdag etter at han ble dømt for vold mot sin tidligere forlovede. Daily Mail skriver at Bez skal ha nektet å betale bota han egentlig fikk for å prøve og kvele sin kjære, og at dommeren da svarte med å gi han fire uker i fengsel i stedet.

Tidligere har vel Happy Mondays-vokalist Shaun Ryder hatt bandets skandaletrofé, men nå er det altså mulig det må overleveres til den dansegale sidekicken. I mellomtiden kan vi mimre tilbake til Madchester-eraens glade dager med låta «Hallelujah» (og hvis du ser videoen 13.440 ganger på rad så er det snart så Bez slipper ut igjen):

Under konserten til U2 i Moskva på onsdag så ble det også foretatt arrestasjoner. Ikke av noen i bandet selv, men av Amnesty-representanter som delte ut flygeblader utenfor konserten.

- Aktivitetene våre var avtalt med U2 sitt management, så vi er veldig overrasket, sa aktivistlederen til BBC.

Og da må vi nesten tillate oss å minne om U2′s «Sunday Bloody Sunday» – her har du videoen:

Til slutt kan vi selvfølgelig ikke glemme vår favoritt fengselsfugl, Lil Wayne. Hvordan står det til med han om dagen?

Siste oppdatering var at rapperen har begynt å lage låter i fengsel, og ellers så kan man jo følge med på bloggen hans som han skriver bak murene.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Fengselsnytt fra musikkverden"
 

2 kommentarer på “Fengselsnytt fra musikkverden”

  1. jOnastiet sier:

    Kan også nevnes at Wayne har dyttet Eminem ned og tatt topp-plassering på Digital Song charts denne uka. 225,000 nedlastnnger av låta «Right Above It» featuring Drake.

    OG: han slipper nytt album samme dagen han slipper ut av kasjotten.

  2. [...] Blant de 2000 låtene presidenten har på iPoden er det navn som Stevie Wonder,  Bob Dylan, Rolling Stones og Jay-Z som dominerer. Men 49-åringen har også latt seg inspirere av sine tjue år yngre assistent, Reggie Love, i musikkvalgene – og har særlig falt for rapperne Nas og Lil’ Wayne. [...]

Legg igjen en kommentar