- Du kunne vært sønnen min

LidoLido er kun nitten år, men samarbeider med både Timbuktu og Little Steven på sitt kommende album. Likevel må det en eksamensoppgave i musikk til for å gjøre han nervøs.

Skrevet av:
Publisert 15:05 23 november, 2011

På det kommende debutalbumet sitt har den unge haugesundingen Peder Losnegård, aka LidoLido, med seg storheter som Jarle Bernhoft, jazzmusiker Ole Edvard Antonsen og norgesvenn Little Steven fra Bruce Springsteens E-Street Band. Men uansett hvor mange stjerner LidoLido jobber med, var han fremdeles nervøs foran avgangseksamen i musikk ved Skeisvang videregående skole i vår. Reportasjen ser du øverst i saken.

- Små crowds er jo alltid de verste crowdsa, innrømmer Losnegård før eksamenskonserten.

Selv om eksamensoppgaver på musikklinja gjør LidoLido nervøs, er det imidlertid lite som hindrer han fra å kritisere sine forbilder og samarbeidspartnere. Den unge vestlendingen gjør blant annet inngrep i Ole Edvard Antonsens trompetsoloer, på tross av at han er nevnt i musikkhistorieboka til LidoLido.

- Jeg skrev ferdig låten for ganske lenge siden, men det var noe som manglet, og etter en stund skjønte jeg at det måtte være trompet. Og det er jo mannen i musikkhistorieboka som måtte med da, sier LidoLido.

Losnegår gir også tydelige instruksjoner til Timbuktu på hans bidrag til albumet. Deres respekt for Peder Losnegård er likevel – og kanskje derfor – stor.

- Jeg er akkurat dobbelt så gammel som deg, så du kunne vært sønnen min. Da hadde jeg vært en stolt far, sier Timbuktu i reportasjen.

Du ser mer av LidoLido på Lydverket på NRK2 i morgen kveld klokka 21.30, i tillegg til denne reportasjen. Stjerneskuddet har nemlig tatt med seg både Timbuktu og Yosef fra Madcon for å spille på vår scene.

Tags: , , , , , , ,

Del "- Du kunne vært sønnen min"
 

3 kommentarer på “- Du kunne vært sønnen min”

  1. [...] mer: – Du kunne vært sønnen min Lydverket sending med LidoLido + Timbuktu og Yosef live fra Internasjonalen. Foto: Rashid Akrim, [...]

  2. [...] fra studio med Timbuktu, Little Steven, Ole Edvard Antonsen, samt fra hans eksamen, sjekk ut HER. ”Turn Up The Life” med Yosef og Timbuktu på NRK Lydverket HER. Flere låter fra sendingen [...]

  3. [...] Reportasje fra studio med Timbuktu, Little Steven, Ole Edvard Antonsen, samt fra hans eksamen, sjekk ut: http://www.nrk.no/lydverket/du-kunne-vaert-s%C3%B8nnen-min/ [...]

Legg igjen en kommentar