Band of Horses og Lars Vaular kommer til Lydverket 11. september. Foto: Kim Erlandsen/Michael Angeles.

Band of Horses og Lars Vaular kommer til Lydverket 11. september. Foto: Kim Erlandsen/Michael Angeles.

Band of Horses og Lars Vaular til Lydverket

Indieheltene fra Seattle møter rapkongen fra Bergen på vår scene.

Skrevet av:
Publisert 9:58 5 september, 2012

I Lydverkets første sending gir vi deg The Killers eksklusivt, og i sesongens andre program er vi ikke snauere: Til Internasjonalen kommer selveste Band of Horses. Og ikke nok med det: Lars Vaular står også på scenen sammen med Jonas V.

Amerikanske Band of Horses har levert låter til en rekke film- og TV-suksesser etter monsterhiten «The Funeral». Senere i september slipper kvintetten fra Seattle sin nye plate «Mirage Rock». Før det kan du oppleve dem gratis fra Lydverkets scene.

Rapper Lars Vaular har siden gjennombruddet  med «Solbriller på» i 2009 gått fra å være undergrunnshelt i Bergen til å bli popstjerne på riksplan. I Lydverket har han med seg framtiden i bergensk hip hop: 21 år gamle Jonas V. Sammen har de premiere på den splitter nye Vaular-singelen «Mye mere» i Lydverket.

OPPDATERT: Det strømmet inn  med forespørsler om billetter, og Internasjonalen er nå fylt til bristepunktet. Alle som har fått billetter vil motta en e-post i løpet av kort tid.

Til dem som har fått billetter: Oppmøte er presis kl. 20.00 tirsdag 11. september på Internasjonalen på Youngstorget i Oslo. Billetter skal hentes på samme sted, samme dag mellom kl. 17.00 og 19.00.

I løpet av to korte timer får du se reportasjer, intervjuer og livemusikk før det kommer på lufta. Kos deg på bar og opplev en eksklusiv konsert. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

Les også:

Se Jonas Vs debutsingel «Sonar ut, flippar ut»:

Tags: , , , ,

Del "Band of Horses og Lars Vaular til Lydverket"
 

6 kommentarer på “Band of Horses og Lars Vaular til Lydverket”

  1. Birgitte sier:

    Får vi bekreftelse på mail?

  2. [...] Band of Horses og Lars Vaular Enda en eksklusiv konsert på Lydverket.Fra Lydverkets hjemmesider: [...]

  3. [...] – Skal du tisse ute i kveld?Anledningen for at Band Of Horses’ norgesbesøk er at de skal spille live på Lydverkets tv-sending. Se resultatet onsdag 19. september. Klokka 21.30 på NRK2.Tags: band of horses, ben bridwell, [...]

  4. [...] Of Horses – Knock Knock Band of Horses til Lydverket! Seapony – Follow Familjen – Vi va dom Kråkesølv – Sjalusien som driv dæ [...]

  5. [...] a estadia na Europa, Band Of Horses esta na Noruega para a gravação de um programa de TV chamado Lydverket que será exibido nesta quarta feira, dia 19 de setembro. Hoje, a banda fez uma apresentação [...]

Legg igjen en kommentar