Håpet lever! Fortsatt langt igjen..

Viking-Tromsø 1-0

Nordlie effekten lever i beste velgående. Ja, faktisk er forvandlingen i Vikings spill så til de grader synlig, at troen på fortsatt Tippeligaspill på Viking stadion i 2007 er forsterket, selv om Tromsø-kampen igjen beviste at Viking er det mest ineffektive laget i toppserien.

1 scoring på 12 målsjanser var heldigvis nok til å beseire utrolig svake og hjelpeløse Tromsø som må belage seg på Adeccoligaen neste år.. Mens Viking med Tom Prahl som trener framsto som stasjonært, forutsigbart og tannløst offensivt, opptrer Viking med en helt annen innstilling under Tom Nordlie, med drøssevis av målsjanser (!) som det åpenbare bevis.

Se bare på bevegelsen i laget! Mot Tromsø (og også mot Stabæk i forrige hjemmekamp) skjedde det så mange løp samtidig i Viking, at Tromsø i lange perioder til de grader ble utspilt og frustrert. Jone Samuelsen, Alexander Ødegård, Allan Gaarde og faktisk også Peter Ijeh løpte mer enn noen gang, og når Pereira og Tengesdal stadig skapte overtall med sine offensive løp, er det berettiget å si at det handler om «Nye Viking». Eller «Nesten Nye Viking»… For at Viking er særdeles udyktige til å omsette store målsjanser i tellende resultat, har vært varemerket i hele år, og kan bli skjebnesvangert i de fire gjenstående «cup-finalene».

For Viking er fortsatt i posisjon til direkte nedrykk…

Mine tips i de siste kampene er som følger :
Odd (B) – uavgjort, Lyn (H) – seier, Rosenborg (B) – tap, Brann (H) – uavgjort..

Viking vil da ta 5 poeng på siste 4 kamper og havne på 28 poeng, som KAN
vise seg for lite..

Vil 28 poeng være nok for Viking?
Eller blir Viking nødt til å slå minst en av gullfavorittene Rosenborg og
Brann?
Hvem rykker ned?

De som har negler igjen får se…

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Håpet lever! Fortsatt langt igjen..

 1. ARNT sier:

  hHER MÅ VI BEIOHOLLE TROEN! DETTE KAN BARE GÅ EN VEI (ELLER EN AEN….:-()

  MEN JEG TROR DETTE GÅR BAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. mørkeblå sier:

  Tror Tore tar feil. Mitt tips: Odd(uavgjort), Lyn(seier), RBK (seier), Brann ( uavgjort). Brann blir seriemestre og Viking rykker IKKE ned. Bryne spiller kvalik mot Sandefjord og rykker opp! Haugesund rykker ned i 2.divisjon – Vidar rykker opp til 2. divisjon.
  Når enden er god er allting……såre vel????

 3. Orage sier:

  28 poeng holder i beste fall til kvalik, men jeg tror det er for lite. Spørsmålet etter kampen mot Tromsø var om det var Viking som var gode eller Tromsø som var dårlige. Det er vel litt begge deler, men Tromsø var sjokkerende dårlige. Det som er sikkert er at skal Viking ha den minste mulighet til å klare seg, så må de vise seg mye mer effektive i de neste kampene. Odd har slitt en stund nå og vil være maks skjærpet, kampene mot Lyn er alltid sjansefattige og vriene. Tore telte 12 store sjanser, andre talte mange flere. Uansett, mot Odd og Lyn får Viking neppe så mange sjanser til sammen en gang. De har langt igjen, men det kan gå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *