Herlig! Deilig! Nordlie!

Viking Stabæk 3-1.

Hvilken kamp, og hvilken forvandlig!
Nordlie-effekten slo ut i full blomst i første forsøk!
Endelig tok Viking-spillerne fram egenskapene vi har etterlyst i så lang tid. Med fighting spirit og en vinnervilje som satte publikum i ekstase, er nå troen på at våre mørkeblå skal overleve i Tippeligaen absolutt realistisk.

Stabæk-kampen bare MÅTTE vinnes. Dette var en skjebnekamp framfor noen. Seieren gir akkurat den tro på egne ferdigheter som vil bli så viktig i de følgende kampene mot rivalene i bunnstriden, heriblant Sandefjord og Tromsø som står for tur neste kampene. Ikke bare 3 poeng, men måten spillerne viste sin enorme moral og hjerte for klubben de spiller for, gir oss tilbake troen på at dette kan «gå veien».

Tom Nordlie blitt annonsert som «Frelseren» i Stavanger. Jeg tror faktisk benevnelsen ikke er så feil.
Nordlie-effekten er kommet av hans smittende og glødende engasjement, hans evne til å få spillere til å jobbe steinhardt sammen og ikke minst hans tydelige formidling av spillestil med tempo og bevegelse som viktige faktorer.

Det er selvfølgelig lett å la seg rive med av stemningen etter flere uker og måneder i frustrasjon. Men Nordlie fortjener full kreditt for prestasjonent, sammen med Hordene og resten av publikum som viste å sette pris på at spillerne endelig blødde for den mørkeblå drakten.

Midt i seiersrusen, er det allikevel viktig å være klar over at veien til sikker plass fortsatt er lang og knallhard. Sandefjord i neste kamp er like vanskelig. Et Sandefjord-lag som hentet opp 0-3 til 3-3 mot Brann i Bergen, og selv om det ble tap til slutt viste at laget blir en meget tøff motstander.

Klarer Viking endelig ta årets første borte-seier neste helg?
Var Stabæk kampen et kortvarig blaff?
Eller vil Nordlie effekten vare sesongen ut og gi oss tilbake troen på ny Viking-æra?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *