Men Viking er fornøyd..!

Det er snodig etter kampen mot Lillestrøm å høre Allan Gaarde og trener Tom Prahl stå fram og påstå at de er fornøyd med spillet og at alt gikk etter planen fram til utvisningen.

Kan hende det. Men å stoppe ballen på målstreken med hendene er ulovlig for alle utenom keeper, og utvisning er dessverre et resultat av samme unødvendige handling. Altså en del av spillet.

Dommeren får skylden for ett, kanskje to mål! Hørt det før?
Banen var særdeles humpete. Hørt det før?
Lillestrøms midtbane var så dyktige i å sette press! Hørt på makan..?

Gode lag har ofte «flaks», dårlige lag har «uflaks». Eller marginene mot
seg, så det heter.. Hørt det før?

Viking har for tiden veldig mye mot seg. Ikke minst sjansestatistikken. Sju registrerte målsjanser på tre kamper (270 minutter) er ikke til få hula-hula bevegelser i hoftene av! Viking har definitivt ikke flaks, men det skal også mye fantasi til å si at de er uheldige. To poeng er på tre kamper er akkurat
som prestert.

Men Prahl er fornøyd, endog..

Hallo!? Noen hjemme?

Hvis du påstår at Viking er gode for en topplassering, er det rimelig uforståelig at signalet som gis etter kampen er at vi igrunnen skal være fornøyd?

Tippeliga er toppidrett. Toppidrett er resultater. Hele tiden oppnå resultater! Det er trener Prahl’s jobb (sammen med Vikings styre og sportslige ledelse) å sørge for at Viking driver toppidrett.

Hvem har ansvaret for at keeper Basso skal stå og dirigere mur ved frispark?
Hvem har ansvar å finne de riktige posisjoner til Alexander Ødegaard? Og Allan Gaarde? Og gjerne Jone Samuelsen? Svaret sier seg selv. Ta ansvaret før det er for sent, og skyld ikke på dommeren!
Med sjansestatistikk 14-2 i LSK’s favør blir det liksom litt hult..

Men mot Start til helgen! DA blir det seier! Garantert!
Hørt det før..?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Men Viking er fornøyd..!

 1. Emil Sande sier:

  Vikingsupporter som syter. Blogger som klager og bitcher, uten å ha noen motargumenter. Hørt det før?

  Slutt å klag på at tilfeldigheter er en del av spillet. Lillestrøm hadde ingen målsjanser før den som førte til straffe og utvisning. Skuddet til Occean var såpass hardt at Lundqvist umulig kunne ha endt opp på en annen måte enn slik det ble. Frisparket er omdiskutert. Den tredje straffen var bare kjip, etter at Viking-spillerne for en gangs skyld blødde for drakten. Og alikevel når de blør for drakten, så benytter noen anledningen til å klage over at vi ikke er i finalen i CL.

 2. Christer Madsen sier:

  Synes du er litt vel negativ her nå, Tore..Greit nok at utvisninga er en del av spillet, men den ødela faktisk veldig mye på søndag.Med 0-1 og 11 mann frem til pause, tror jeg vi faktisk kunne vunnet.

  Når det gjelder dommeren, så synes jeg 2-1-målet er en skandale, med tanke på at han sa til Viking-spillerne at han skulle blåse. Med rødt kort og så en dommertabbe, så har man ikke marginene med seg akkurat.
  Den sjansestatistikken din med 14-2, da er du usedvanlig raus mot pip-pipene. Andre medier hadde vel 7-8 sjanser til LSK, men nok om det.

  Å tape for Åråsen har Viking gjort i «alle år». At vi derimot kun to poeng mot Kamma og FFK, det bekymrer mer. Jeg er enig i at spillet ikke har vært overbevisende til nå, men synes vi skal være litt tålmodige. Vi har nesten et helt nytt lag, som naturlig nok trenger litt tid på seg. I 2000-sesongen hadde vi også to poeng på tre kamper, men endte med bronse.

  Jeg er fortsatt forsiktig optimist med tanke på årets sesong, men dersom vi ikke vinner på lørdag eller onsdag, DA er det grunn til bekymring.

  Når det gjelder hula-hula-bevegelser i hoftene, så er det vel mange år siden du hadde de inne?:) Hehe, snakkes til helga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *