Skjebnekamper allerede?

Vi skriver fortssatt april, og kun to serierunder er spilt. Vikings to uavgjorte kamper blir vurdert og analysert til den minste detalj. To poeng, ingen kamper vunnet, men heller ingen kamper tapt.

Likevel, Viking skal i de neste tre kampene virkelig bevise om laget er godt nok til å matche de beste lagene i Tippeligaen. Lillestrøm borte, Start hjemme og Vålerenga borte, er de tøffe utfordringene som kommer.
Hva kan og skal vi forvente?

Med Vikings uttalte målsetning om å være med helt i toppen, er det klart publikum må kunne forvente at de mørkeblå tar jevnt med poeng mot de antatt beste lagene. Realistisk? Tja..

Får Viking fire poeng på de neste tre kampene, skal vi være fornøyd. Ikke urealistisk å klare uavgjort i en av bortekampene, og på hjemmebane mot et usikkert Start-lag er det bare seier som gjelder. Ingenting annet!

Kan jeg ha belegg for å si at neste tre kamper er skjebnekamper?
Selvfølgelig ikke, tatt i betraktning at sesongen såvidt er igang. Men likevel; skal Viking ha en realistisk tro på egen målsetning, må laget henge med fra begynnelsen. Derfor snakker vi om skjebnekamper allikevel.

Lillestrøm på søndag er kanskje den tøffeste kampen Viking får iår. Hvorfor
ikke slå til med en overraskelse? Tre poeng på Åråsen vil være den rette medisin mot alle oss «eksperter» som bedømmer laget et stykke ned på tabellen til slutt. Får vi med oss ett poeng , skal vi allikevel være mer
enn fornøyd.

Skal vi håpe og tro på 1-1..
Eller hva?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *