Kjøp Frode Johnsen

Etter den skuffende forestillingen Viking viste mot Fredrikstad er det tydelig at både kvaliteten på spill og spillerstall ikke på langt nær holder det nivå som forventes i Stavanger. Å skape få målsjanser er snart blitt lagets negative varemerke, for ikke å snakke om problemene med å lage mål. Enda verre..

På topp løper Toni Nhleko stadig i offside, og Alexander Ødegaard viser for hver kamp som går at han både har liten selvtillit, og mistrives i spissrollen. På benken er Peter Kovacs det eneste reelle alternativet. Dette lukter det ikke medaljer av, etter Vikings målsetning! Tydelig vil laget trenge flere forsterkninger når overgangsvinduet åpner i sommer. Nikolai Stokholm er allerede klar, og kan være den rette sentrale midtbanespilleren.
Men det trengs nok enda 1-2 kvalitetsspillere.

Rosenborgs Frode Johnsen har absolutt alle de kvaliteter som Viking savner.
Han scorer på bestilling, kan spille spiss eller midtbane, og er nærmest komplett som hodespiller og oppspillspunkt. Og ikke minst: Frode Johnsen ønsker seg bort fra RBK og kan bli solgt i sommer!
Viking bør snarest melde seg på i kampen om spissjuvelen. Klubber som Vålerenga, Start og Odd sikler alle etter å skaffe seg Johnsens underskrift.

Viking må melde seg på i kampen snarest! Og la det skje med tyngde i offentlighetens lys. La Stavanger-publikummet få vite at Viking virkelig satser på å få de nødvendige forsterkningene. Frode Johnsen er mannen du bør kontakte, Egil Østenstad..

Avsender: Tore Haugvaldstad

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Kjøp Frode Johnsen

 1. Vinnie sier:

  Frode Johnsen? Han hadde vært en flopp i Viking på lik linje med Ødegård.

  Nei, kjør på med Kovacs og Mambo på topp. De er jo for pokker garantister for mål om de får tillit.

  Irriterte meg grønn over at Kovacs ikke kom inn før halvspilt 2.omgang… Men midtbanen var for skral til at han fikk noe å jobbe med mot FFK.

  Nhleko og Ødegård må settes på benken snøggast råd. Det er iallefall sikkert.

 2. TrondNT sier:

  Frode Johnsen er ubrukelig, har verken fart eller teknikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *