Underhold oss, Viking!

Målløse kamper trenger nødvendigvis ikke være kjedelige.
Vikings 0-0-kamp mot Ham-Kam i serieåpningen VAR kjedelig.

4-5 målsjanser gir rett og slett ikke mye fotballstemning.
Seriepremiere, usikkerhet, dårlige baner og redsel for å tape er helt klart ingredienser som tilsier at målsetningen kun er å få poeng, minst ett, i en serie hvor alt taler for bli tettere og jevnere enn noen gang.

Allikevel, folk i Stavanger vil at Viking skal blomstre av entusiasme, tørre å angripe, våge å ta de kraftkrevende løp inn foran motstandernes mål, kjempe for enhver mulighet til å lage de nødvendige scoringer. Alltid!!

Greit nok med 0-0 på bortebane i premieren.
Mot Fredrikstad forventer vi at Viking tør presse motstanderne høyt! Vinne ballen ofte på motstandernes halvdel betyr kortere vei til mulig målsjanse!
Roy Hodgson stod for en forsiktig, trygg, men akk så kjedelig spillestil, med nærmest forbud for backene å krysse midtlinjen.

Kjære Tom Prahl, vennligst skap et lag med offensiv innstilling, vilje og glød, så skal vi tilgi at «risikoen» en gang i blant kan gi et baklengsmål!
Gevinsten er langt større! Vi vil ikke ha Gunder Bengtson- fotball, eller Roy Hodgson-stilen for den saks skyld..

Viking har i år spilt 12 kamper inkludert mot Ham-Kam. Målforskjell 13-12 – altså ca 1-1 i snitt pr. kamp… Ikke EN eneste gang har Viking scoret mer enn 2 mål.

Serien er såvidt igang, men vi vil ha OFFENSIVE og POSITIVE opplevelser mot Fredrikstad 2. påskedag!

Avsender: Tore Haugvaldstad

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Underhold oss, Viking!

 1. Tore sier:

  Kjekt med blogger, men jeg foretrekker blogger med innhold. I så måte er ditt siste bidrag langt bedre enn dine forrige. Forøvrig kjøper jeg ikke matematikken din når det gjelder antall scorede mål. 1-1 i snitt endrer ikke antall scorede mål i RBK-kampen, ei heller i Brann-kampen.

  Viking kommer. Ødegaard scorer ett eller to mål mot Fredrikstad og alle vil hylle Alex. Litt tolmodighet må vi ha.

 2. Vinnie sier:

  Klart det er kjekt å få sambafotball med mange mål og offensiv satsning, men man må da ta en ting av gangen.

  De aller fleste trenere er av den oppfatning at den defensive delen må settes først, så kan man konsentrere seg om å utvikle angrepsspillet. Er rimelig sikker på at Prahl har en offensiv plan etterhvert, men man kan ikke forvente dette stemmer helt ennå. Ny trener, ny stil og nye spillere bidrar til at ting tar tid. Prahl er kjent for å utvikle en effektiv stil som består i mye bruk av kantene. I så måte er det å håpe at man får tak i/ utvikler en solid ving eller to.

  Alle kan kritisere. Envher idiot kan rope «kjedelig» når man ikke scorer mål. Greit nok. Men om det hjelper Viking er jeg ikke sikker på.

  Viking vil forhåpentligvis være mer offensive i år enn i fjor. Hodgson er nok en mer kynisk trener enn Prahl.

  Jeg har tippet bronse i år. Det blir ikke stabilt nok til høyere valør, men det kommer jo også an på stabiliteten til de andre lagene i toppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *